Katarína Reiterová Krimi

ZÁBERY Z MIESTA: Vodič vrazil do mosta a zhorel v plameňoch!

AKTUALIZOVANÉ! Okolo obeda došlo k vážnej dopravnej nehode medzi Žiarom a Zvolenom. Auto pri vychádzaní na R1-ku narazilo do konštrukcie mosta. Vozidlo aj s vodičom po náraze zachvátili plamene. Šofér desivú tragédiu neprežil a auto zhorelo až do tla.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY Z MIESTA: Vodič vrazil do mosta a zhorel v plameňoch!
Foto: Martin Károly

Nehoda sa stala približne napoludnie, polícia okamžite vyrazila na miesto. Vodič, ktorý vychádzal pri Hronskej Dúbrave na R1 narazil do konštrukcie mosta. Auto zachvátil oheň a zhorelo až do tla. Vo vozidle zostal vodič, ktorému sa nešťastie nepodarilo prežiť.

„Pri nehode zomrel v aute jeden človek,“ potvrdil najhorší možný koniec nehody hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. Šoféra sa nateraz ešte nepodarilo identifikovať. „Zatiaľ nevieme ani to, či išlo o ženu alebo muža,“ dodal pre Žiar24.sk Chmel.

Či bol v aute okrem vodiča ešte niekto vám zatiaľ povedať neviem,“ informovala o nehode krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. „Momentálne nemáme informácie ani o aute a ani o počte ľudí v aute. Viac budeme vedieť až zajtra,“ doplnila Faltániová a dodala, že polícia je práve na ceste k nehode.

ZÁBERY Z MIESTA: Vodič vrazil do mosta a zhorel v plameňoch!
4
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM