Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Vo Zvolene bolo rušno: Policajti prehľadávali pobočku známej banky

Vo Zvolene bolo počas dňa viac rušno ako obvykle. Muži zákona totiž prehľadávali pobočku známej banky. Čo sa dialo v centre mesta?

Ilustračný obrázok k článku Vo Zvolene bolo rušno: Policajti prehľadávali pobočku známej banky
Zdroj: Dnes24.sk

V centre Zvolena bolo rušno. V pobočke Prima banky na Námestí SNP zasahovali policajti. A netýkalo sa to iba zvolenskej pobočky, ale muži zákona zasahovali vo viacerých mestách. O informácie sme požiadali krajskú policajnú hovorkyňu Máriu Faltániovú, tá nás presmerovala na policajné prezídium.

„Dnes (23.4.2015) v dopoludňajších hodinách jednotlivé krajské prokuratúry oznámili krajským riaditeľstvám Policajného zboru v rámci celého územia Slovenska, že im bola na mail doručená správa v znení „v Prima banke je bomba!!!!!". Za účelom ochrany osôb a majetku polícia okamžite prijala štandardné opatrenia a vo veci začne trestné stíhanie,“ povedal hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Obrátili sme sa aj na samotnú banku. Tá nateraz podrobnejšie informácie neposkytla. „V súvislosti s anonymnou správou o nástražných výbušných systémoch aktuálne prebieha policajné vyšetrovanie, ku ktorému sa nemôžeme vyjadrovať," povedala Eva Čonková, riaditeľka marketingu a komunikácie Prima banky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM