Hokej

Hráči HKM absolvovali výstupné testy na konci suchej prípravy: Teraz sa už tešia na dovolenky!

Zvolenskí hokejisti majú za sebou tvrdé tréningy. Dnes sa poslednýkrát zišli, aby absolvovali záverečné výstupné testy.

Ilustračný obrázok k článku Hráči HKM absolvovali výstupné testy na konci suchej prípravy: Teraz sa už tešia na dovolenky!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval oficiálny klubový web, zverenci trénera Josefa Tureka sa dnes zišli posledný raz pred odchodom na dovolenky. Každý z hráčov absolovoval výstupný test. Najskôr čakala na hokejistov makačka na stacionárnom bicykli, kde im merali namerané hodnoty. Až výsledky ukážu, ako sa mužstvo pripravilo po fyzickej stránke.

„Na testoch sa zúčastnili aj hráči, ktorí trénovali individuálne. Výstupy meraní dostanem až zajtra,“ uviedol pre klubový web HKM Zvolen tréner Turek. Každý z hráčov zvládol fyzický test do 15 minút. Na záverečných testoch sa objavili aj hráči, ktorí prípravu pod vedením Josefa Tureka neabsolvovali. „Pozvali sme ich, aby sa ukázali, no aj takých, ktorí majú záujem pôsobiť vo Zvolene a sami sa ozvali. Ide prevažne o mladých hráčov, ale sú to zaujímavé mená,“ nechal sa počuť Turek.

Hráči HKm sa najbližšie stretnú 21. júla a o dva dni nato, by už mali prvýkrát vykorčuľovať na ľad. To je však teraz ešte ďaleko, hráči si idú užívať dovolenky.

Foto: Branislav Šníder

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM