Martina Jančiarová Kultúra

Jeden klik a 10 akcií máte ako na dlani. Čo sa chystá cez týždeň vo Zvolene?

Keď hľadáte odreagovanie či relax, máme pre vás hneď niekoľko tipov. Ponuka na najbližších sedem dní je v meste skutočne pestrá. Kam za zábavou?

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a 10 akcií máte ako na dlani. Čo sa chystá cez týždeň vo Zvolene?
Foto: Nicole Regecová

PRÁZDNINOVÁ DANCE PARTY

4. júla 2016, U Alexa

Na diskotéku v pondelok? Aj to je možné, keď sú prázdniny. U Alexa sa bude v pondelok konať prázdninová dance party. Do tanca vám budú hrať DJ Jano Vajda a DJ Michal Valach.

NÓRSKE FJORDY (VÝSTAVA)

Každý pracovný deň do 7.júla od 8:00 do 16:00, Galéria na Tehelnej

Krásna príroda Nórska zaiste osloví mnohých dobrodruhov. V našom meste máme tento mesiac jedinečnú príležitosť sa do týchto končín preniesť prostredníctvom umenia. V Galérií na Tehelnej je výstava obrazov Nórskych fjordov. Zbierka diel je z rokov 1870– 1935 a vy si ju môžete obzrieť každý pracovný deň i sobotu.

23. ZVOLENSKÝ VÝTVARNÝ SALÓN

Každý pracovný deň do 29. júla od 8:00 do 16:30, Stará radnica

Zvolenská sedmička v spolupráci s Mestom Zvolen vás pozývajú na Zvolenský výtvarný salón, ktorý bol otvorený 1. júla a potrvá do 29. júla. Tešiť sa môžete už na 23. ročník tohto podujatia, na ktorom svoje diela predstavia členovia združenia Zvolenská sedmička a ich hostia.

HĽADÁ SA DORY

6. júla 2016 o 13:00, Europa Cinemas

Ak ste ešte neboli v kine na pokračovanie kultovej animovanej komédie Hľadá sa Nemo, tak to určite napravte. V pokračovaní bude svoju rodinu hľadať rybička Dory, ktorá trpí výpadkami pamäte. Po stopách sa dostane až do prestížneho Morského akvária v Kalifornii, kde si nájde nových priateľov. Vydajte sa aj vy spolu s ňou hľadať jej rodinu a zažijete množstvo dobrodružstiev.

BEH NOČNÝM ZVOLENOM

7. júla 2016 o 18:30, Námestie SNP

Tak, ako každý štvrtok aj tento si budete môcť zabehnúť pár príjemných kilometrov v krásnej prírode. Vítaní sú všetci bežci aj nebežci, bez ohľadu na vek či kondíciu. Jedinou podmienkou je radosť z behu.

VÝSTAVA STANISLAVA REMESELNÍKA

8. júla 2016, Krajská knižnica Ľudovíta Štúra

Výstava karikatúr a kresleného humoru Stanislava Remeselníka je sprístupnená od 2. mája a potrvá počas celého leta. Príďte sa zabaviť aj takýmto netradičným spôsobom.

KONCERT KANADSKÉHO SPEVÁCKEHO ZBORU

9. júla 2016 o 18:00, Zámocká kaplnka

Zborový spev patrí medzi najtradičnejšie oblasti záujmovej umeleckej činnosti. Do nášho mesta v sobotu zavíta zbor Cantus Vocum Chamber Choir až z Kanady. Spolu so Zvolenským speváckym zborom vystúpia v Zámockej kaplnke.

AQUAMIX PARTY

9. júla 2016 o 23:00, Ministry of fun Zvolen

Ako každú sobotu, ani túto nesmie v najväčšom zvolenskom klube chýbať poriadna party. Tento víkend sa môžete tešiť na Aquamix part, na ktorej vám do rána budú hrať DJ AQUA a DJ MUSTEE.

KINOZÁHRADA- OVEČKA SHAUN

10. júla 2016 o 21:00, Park Ľudovíta štúra

Tohtoročná Kinozáhrada sa bude opäť konať v Parku Ľ. Štúra a odštartuje ju animovaná rozprávka Ovečka Shaun. Úspešná seriálová postavička sa konečne dočkala aj filmového spracovania, ktoré si budete môcť pozrieť už túto nedeľu priamo pod holým nebom.

DOUZELAGE 2016

10. júla 2016 o 16:00, Kráľovská sála Zvolenského zámku

V nedeľu sa bude v Kráľovskej sále na Zvolenskom zámku konať Medzinárodný hudobný festival mladých muzikantov. Slávnostný koncert sa začne o 16:00, kde rozhodne nesmiete chýbať.

Čítajte tiež:

5 TOP správ týždňa: Čo z diania v našom meste oslovilo Zvolenčanov najviac?

Otvorenie Neresnice znova odložené. Kedy by sa Zvolenčania mali konečne dočkať?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM