Eva Drugdová Kultúra

Kam skočiť za zábavou vo Zvolene? 10 najväčších lákadiel týždňa v kocke

Nový týždeň je tu a s ním aj pestrá ponuka akcií. Ktoré by ste vo Zvolene rozhodne nemali prehliadnuť?

Ilustračný obrázok k článku Kam skočiť za zábavou vo Zvolene? 10 najväčších lákadiel týždňa v kocke
10
Galéria
Zdroj: TASR

Ej, máje máje, zelenie máje…

30. mája 2017 o 17:30, Dom kultúry ŽSR

Pozoruhodné folklórne vystúpenie si môžete pozrieť v utorok večer v Dome kultúry na Sokolskej ulici. Predstavia sa vám súbory ako Marína, Zornička, či Poľana.

Heuréka – Konferencia pre mladých

30. – 31.mája 2017, Pustý hrad, Krajská knižnica Ľ- Štúra, Stará radnica, Heuréka

Heuréka v spolupráci s Krajskou knižnicou Ľ. Štúra chystá podujatie pre mladých ľudí s medzinárodnou účasťou. Témou konferencie je Čerpáme z minulosti, žijeme v prítomnosti, pripravujeme si svoju budúcnosť. O svoje názory a skúsenosti sa môže podeliť každý úspešný a aktívny mladý človek, ktorý sa snaží zmeniť svet k lepšiemu.

Temné kecy

31. mája 2017 o 19:30, Dom kultúry ŽSR

Ak sa chcete v stredu večer dobre zasmiať, určite nevynechajte najpredávanejšiu stand up comedy show na Slovensku. Program má mnoho fanúšikov a pobaví vás zostava ako Ivo Ladižo Ladižinský, Jerry Veľmajster Szabó, Fučo Mariňák Rybička a Heňo Fačkovec.

Sandonoriko (Martin Geišberg, Daniel Špiner, Nany Hudák)

1. júna 2017 o 19.00, Čajovňa na zámku

V Čajovni na zámku na vás čaká výnimočný hudobný zážitok, počas ktorého sa vám predstaví Martin Geišberg a Daniel Špiner. Hosťom koncertu bude pesničkár Nany Hudák a umelci vám predvedú autorský projekt s poetickou hudbou a magicko-realistickými textami.

Alexandrovci – European tour 2017

2. júna 2017 o 19.00, Zimný štadión Zvolen

Alexandrovci počas svojho európskeho turné potešia aj slovenských fanúšikov a nevynechajú ani Zvolen. V piatok vám na zimnom štadióne ponúknu nezabudnuteľný večer. Zaspievajú svoju legendárnu Kaťušu či Kalinku, ale aj mnoho ďalších známych ruských piesní. Nenechajte si ujsť vystúpenie približne 120 umelcov.

Dobrovoľnícka brigáda na Pustom hrade

3. júna 2017 o 8:00

Pod záštitou primátorky mesta Lenky Balkovičovej sa v sobotu uskutoční dobrovoľnícka brigáda na Pustom hrade. Bude sa čistiť areál Dolného hradu a upravovať turistický chodník na Haputku. Stretnutie Zvolenčanov, ochotných pomôcť, sa bude konať o 8:00 na Haputke, začiatku turistického chodníka na Pustý hrad.

5. narodeniny Zvolenskej Európy

3. júna 2017 o 10:00, Zvolenská Európa

Oslava narodenín, ale aj Dňa detí ako sa patrí. Počas celého dňa sa môžete tešiť na bohatý program, zaujímavé vystúpenia, žrebovanie výhercov a na narodeninovú tortu. Pre deti je pripravený skákací hrad, maľovanie na tvár, tvorivé dielne a kúzelník.

Rozprávkovým lesom

3. júna 2017 o 14:00, ihrisko Tŕnie

Obec Tŕnie pozýva detí na cestu rozprávkovým lesom a na poriadnu oslavu. Pripravujú pre vás nielen občerstvenie, ale aj rôzne atrakcie. Nebude chýbať streľba z luku či laserovej zbrane, zábavná pena, ukážka psovodov a trampolína.

Zvolenské nedeľné Korzo

4. júna 2017 o 17.00, Námestie SNP

Prvé zvolenské nedeľné Korzo sa uskutoční už 4. júna. Usporiada ho pre vás Zvolenské kultúrne centrum a Mesto Zvolen. Táto nedeľa bude venovaná domácim miláčikom a na program príde Najkrajší útulkáč, Dog dancing či príbehy bývalých útulkáčov. Pre deti je naplánovaná rozprávka Havo Slavo, tvorivé dielne a maľovanie na tvár. Na záver vás čaká koncert hudobnej skupiny LUSK.

Medzinárodný deň detí na Masarykovom dvore

4. júna 2017 od 12:00 do 17:00, Masarykov dvor, Vígľaš – Pstruša

Jazdecký a športovo-rekreačný areál pripravuje pre vaše ratolesti oslavu Dňa detí ako sa patrí. Môžete sa tešiť na popoludnie plné zábavy, ale aj rôzne dobroty.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Zvolena
10
Galéria
Foto: Oliver Kuklovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM