záruba martin Rôzne

Každý hosť je jedinečná osobnosť....

Congress & Wellness Hotel Tenis*** je vďaka modernému a komfortnému vybaveniu vhodným a vyhľadávaným miestom pre organizovanie rôznych foriem kongresovej turistiky, športových akcií ale takisto aj pre individuálnych návštevníkov. Nachádza sa neďaleko

Hotel ponúka komfortné ubytovanie v 31 izbách vrátane apartmánov. Po rozsiahlej rekonštrukcii bude hotel od apríla 2011 disponovať s kapacitou 76 izieb vrátane apartmánov. Vďaka modernému konferenčnému vybaveniu hotel zaručuje profesionálny a úspešný priebeh kongresov, seminárov a ďalších stretnutí. K dispozícii sú konferenčné priestory pre 20 až 300 osôb. Príjemné posedenie pre hostí je pripravené v štýlovej, moderne zariadenej reštaurácii s letnou terasou, kde si môžete pochutnať na trendových jedlách. V kaviarni Vám ponúkneme long drink a na letnej terase so záhradným grilom pri bazéne určite neodoláte vôni grilovaných špecialít.

Pre všetkých hostí, ktorí hľadajú uvoľnenie po namáhavom dni, ako aj pre tých, ktorí uprednostňujú aktívny oddych, ponúkame veľa možností na šport a relax (tenis, squash, badminton, bowling, minifutbal, wellness centrum).

„ Zverte svoj voľný čas do našich rúk a my ho premeníme na krásne spomienky.“ – to je motto, ktorým sa riadime v našom modernom wellness centre. Wellness centrum bude otvorené od apríla 2011.

TENIS CENTRUM, s.r.o. prevádzka Hotel Tenis *** Neresnická cesta 13 960 01 Zvolen

[link=http://www­.hoteltenis.sk/in­dex.html]www.ho­teltenis.sk[/lin­k]

Hotel Tenis
32
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM