Nicole Regecová Kultúra

Víkendové prekvapenie: Kde vystúpi superstarista Martin Harich?

V susednej dedine pri Zvolene sa chystajú víkendové oslavy. Obec pripravila bohatý program. Najväčším lákadlom je koncert speváka Martin Haricha. Kde sa bude konať akcia?

Ilustračný obrázok k článku Víkendové prekvapenie: Kde vystúpi superstarista Martin Harich?
Foto: Tomáš Batiz

Svoje dni obce oslávi onedlho aj Kováčová. V dedine sa chystá mimoriadne bohatý program. Akcia sa bude konať počas víkendu, a to 22.-24. júla. Hneď v piatok sa môžete tešiť na raut či letné kino na futbalovom štadióne. O 21:00 sa bude premietať česká komédia Babovřesky 3.

Sobota už bude preplnená najrôznejšími akciami. Už od 8:00 si miestni poslanci zahrajú futbalový turnaj o pohár starostu. O hodinu na to odštartuje súťaž vo varení guľášu.

Počas obedu si zas budete môcť prezrieť statickú ukážku vrtuľníka. Od 14:00 do 16:00 si rodičia môžu oddýchnuť, pretože pre ich ratolesti bude pripravený program. Ukážu sa aj parašutisti a o 15:30 vystúpi superstarista Martin Harich.

Sobotný večer doklepnú Zvolenskí vrchári, swingová kapela aj skupina Katastrofa. O 22:00 sa spustí voľná hudobná zábava. V nedeľu okrem slávnostnej sv. omši, bude o 15:00 pred kostolom hodové posedenie. Potom si ešte budete môcť pozrieť miestny futbalový zápas.

Čítajte tiež:

SIAF 2016 už onedlho: Poznáme TOP ťaháky!

Neďaleko Zvolena sa chystajú oslavy: Súťaž v strieľaní šampanského či kosení trávy

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM