Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Medzi obeťami hrôzostrašnej zrážky je bývalý policajt s blízkymi: Môže za nehodu OPITÝ šofér?

Slovenskom otriasla tragická dopravná nehoda pri Tornali, pri ktorej vyhasli životy štyroch ľudí. O koho išlo?

Ilustračný obrázok k článku Medzi obeťami hrôzostrašnej zrážky je bývalý policajt s blízkymi: Môže za nehodu OPITÝ šofér?
5
Galéria

K tragickej nehode medzi Tornaľou a Otročkom (okr. Revúca) došlo v nedeľu podvečer. Už prvé informácie z miesta hovorili o štyroch obetiach a polícia túto smutnú správu neskôr potvrdila.

Kto sú obete?

„Pri mimoriadne tragickej nehode pri Tornali prišiel o život bývalý dopravný policajt spolu s manželkou a mamou. Štvrtou obeťou bol vodič oproti idúceho auta, ktoré do nich narazilo,“ uviedol portál Tvnoviny.sk.

Podľa portálu išlo o bývalého policajta, ktorý bol v regióne dobre známy ako nekompromisný. Práve v nedeľu večer sa spolu s rodinou vracal z Tornale domov do Revúcej.

Útek a alkohol?

„Vodič jedného z áut, ktoré neskôr bolo súčasťou tragickej dopravnej nehody, mal najskôr v obci Otročok naraziť do zaparkovaného auta, ktorého majiteľ sa mal pokúšať muža zastaviť, čo sa mu ale nepodarilo. Vodič mal veľkou rýchlosťou z miesta odísť smerom na Tornaľu. Poškodený celý incident oznámil polícii,“ uviedli neskôr banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Predmetom expertízneho skúmania je podľa slov polície aj zisťovanie požitia alkoholu u vodičov áut. „Predbežné výsledky preukázali u tohto vodiča hodnotu jeden a pol promile alkoholu. U vodičky druhého vozidla, s trojčlennou posádkou, alkohol preukázaný nebol,“ dodali policajti so slovami, že policajný vyšetrovateľ v Revúcej začal trestné stíhanie pre usmrtenie a prípad naďalej vyšetrujeme.

Zábery z miesta tragédie nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri tragickej nehode vyhasli životy 4 ľudí
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM