Stanislav Černák Samospráva

Lenka Balkovičová otvorene: Zvažujem kandidatúru na post primátorky Zvolena!

Komunálne voľby sú ešte ďaleko, avšak pomaly, ale isto sa to stane témou číslo jedna. Pred štyrmi rokmi neúspešne kandidovala na hlavu mesta Zvolen aj poslankyňa Lenka Balkovičová. Ako zareagovala na priamu otázku ohľadom jej možnej kandidatúry?

Ilustračný obrázok k článku Lenka Balkovičová otvorene: Zvažujem kandidatúru na post primátorky Zvolena!
Zdroj: Webnoviny.sk

V druhej polovici novembra si budeme voliť poslancov do zastupiteľstva, starostov aj primátorov. V minulých komunálnych voľbách bola najvážnejšou súperkou súčasnému primátorovi Miroslavovi Kuseinovi mestská poslankyňa Lenka Balkovičová.

Boli sme zvedaví, či zvažuje kandidatúru aj v nadchádzajúcich voľbách. „Častejšiu otázku v poslednej dobe nepočúvam. Áno, zvažujem kandidatúru na post primátorky,“ prezradila pre portál Zvolen 24 Lenka Balkovičová.

V posledných komunálnych voľbách Balkovičová kandidovala na lukratívny post hlavy mesta s podporou pravicových strán SDKÚ-DS a SaS. Bude sa spoliehať v prípade tohtoročnej kandidatúry opäť na podporu pravice? „O tom je ešte predčasné hovoriť, lebo voľby budú až na jeseň, takže v tejto chvíli je to ťažko povedať. V každom prípade však, ak budem kandidovať, tak budem kandidovať ako nezávislá kandidátka,“ prezradila.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM