Jakub Forgács Rôzne Správy

Letisko pri Zvolene obsadia škodovky: Bude sa hľadať najhlučnejší výfuk i najrýchlejšia žena

Motoristi si už onedlho prídu na svoje. Na letisku v Čeríne-Čačíne uvidia škodovky každého druhu od veteránov, cez nové autá, až po tuningovo upravené kusy.

Ilustračný obrázok k článku Letisko pri Zvolene obsadia škodovky: Bude sa hľadať najhlučnejší výfuk i najrýchlejšia žena
24
Galéria
Zdroj: Škoda Fans Slovensko

Na letisku v Čeríne-Čačíne budú už onedlho hučať motory škodoviek. Od 10. do 11. augusta sa tu bude konať už druhý ročník celoslovenského zrazu Škoda Fans Slovensko. Pre všetkých, ktorí dorazia, je pripravený bohatý program.

Návštevníci, klubáci a majitelia škodoviek môžu na zraze vidieť škodovky každého druhu od veteránov, cez nové autám až po tuningovo upravené kusy," povedal pre náš spravodajský portál organizátor Matej Ruttkay so slovami, že radi privítajú aj majiteľov iných značiek áut.

„V piatok otvárame brány letiska o 17:00, kedy dorazí spanilá jazda z Banskej Bystrice (Tesco Zvolenská cesta). Pokračovať bude voľný program, grilovanie, súťaže zručnosti, ako napríklad ťahanie auta na lane, plus večer alko súťaže a párty s DJ-om,“ pokračoval.

V sobotu je pripravený hlavný program, v ktorom nebudú chýbať slalom, šprinty (podľa kategórie + najrýchlejšia žena zrazu) meranie hlučnosti výfukov a prezentácia. „Celý deň bude prebiehať hlasovanie o TOP auto zrazu, najkrajší veterán,“ dodal Ruttkay so slovami, že zmena programu je vyhradená.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Celoslovenský zraz Škoda Fans Slovensko
24
Galéria
Zdroj: Škoda Fans Slovensko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM