Jakub Forgács Krimi

Ľudia ocenili policajtov vo Zvolene. Tieto slová vďaky hovoria za všetko

Mnohí na policajtov pre rozdávanie pokút frflú. Ako sa však ukázalo, ľudia dokážu mužom zákona prejaviť aj slová vďaky.

Ilustračný obrázok k článku Ľudia ocenili policajtov vo Zvolene. Tieto slová vďaky hovoria za všetko
Zdroj: Dnes24.sk

Na policajtov pre rozdávanie pokút často mnohí hromžia. Ako však Polícia Slovenskej republiky uviedla na svojej facebookovej stránke, stávajú sa aj prípady, kedy sa ľudia správajú presne naopak. Muži zákona sa o ne podelili s čitateľmi.

Radoslav sa policajtovi poďakoval: „Stratil som peňaženku v meste pri OC Kocka Zvolen. V ten večer ma kontaktoval váš kolega p. Ďurica z obvodného oddelenia Zvolen,“ napísal mužom zákona so slovami, že p. Ďurica by mohol ísť príkladom ostatným kolegom, ako sa má policajt správať.

Radoslav ocenil jeho vysoko profesionálne konanie. „Týmto sa chcem jemu a samozrejme aj pani Monike zo Zvolena, ktorá našla moju peňaženku a nahlásila nález, poďakovať,“ píše v správe.

Pozitívnu skúsenosť má aj Michal: „Chcem týmto pozdraviť príslušníka Policajného zboru, ktorý dnes cca o 13:00 pri výkone cestnej kontroly za Zvolenom smer Detva pomohol nákladnému autu s drevom odbočiť pri frekventovanej premávke cez protismer,“ uviedol v utorok so slovami, že neraz tam stoja aj päť minút a vytvorí sa za nimi kolóna. „Prajem veľa podobných dojmov od vodičov,“ dodal Michal.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM