Stanislav Černák Krimi

Lúpež rovno na ulici: Chodkyňa vo Zvolene zažila momenty, na aké len tak nezabudne

Človek sa musí mať stále na pozore. Traja mladíci podľa polície olúpili osamotenú ženu, ktorej spôsobili škodu 130 eur. Mladí muži sú už vo väzbe.

Ilustračný obrázok k článku Lúpež rovno na ulici: Chodkyňa vo Zvolene zažila momenty, na aké len tak nezabudne
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil trojicu mladíkov zo Zvolena. Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa, trojica mladých mužov, Miroslav (25), Michal (22), a Erik (21), olúpili osamotenú ženu (44). „Pri lúpeži ukradli žene peňaženku, osobné doklady, kľúče a ďalšie osobné veci. Touto krádežou jej páchatelia spôsobili škodu 130 eur,“ povedala Faltániová.

Podľa policajných informácií sa skutok stal ešte na konci januára na ulici Š. Tomášika vo Zvolene. „Okradnutá žena kráčala osamotená po chodníku. Jeden z páchateľov priskočil ku nej a rukami jej zozadu prikryl ústa a oči. Druhý sa jej zatiaľ snažiť vytrhnúť kabelku z ruky. To sa mu podarilo až keď žena spadla na zem,“ priblížila skutok krajská policajná hovorkyňa.

Našťastie sa však chodkyni nič nestalo. Skutok podľa hovorkyne spáchali dvaja muži, no polícia obvinila troch, pretože tretí dával pozor, či nik nejde naokolo a tým sa stal spolupáchateľom.

„Polícia vypátrala páchateľov začiatkom marca a už ich aj obvinila. Za túto lúpež im hrozí trest odňatia slobody od 3 do 8 rokov,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM