Správy Samospráva

Mestský úrad je pre verejnosť zatvorený: Ako majú postupovať Zvolenčania?

Mesto tiež pripomína, že v prípade závažnej a neodkladnej záležitosti je možné kontaktovať pracovisko prvého kontaktu. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Mestský úrad je pre verejnosť zatvorený: Ako majú postupovať Zvolenčania?
Zdroj: TASR

Mestský úrad vo Zvolene je pre verejnosť zatvorený do 24. januára. Samospráva o tom informuje na svojej oficiálnej webstránke s tým, že tak reaguje na zákaz vychádzania, ktorý prijala vláda. Zabrániť chcú šíreniu nového koronavírusu.

Mesto tiež pripomína, že v prípade závažnej a neodkladnej záležitosti je možné kontaktovať pracovisko prvého kontaktu na telefónnom čísle +421 45/53 03 111.

Samospráva poskytuje svoje služby obyvateľom výhradne prostredníctvom telefonických a mailových kontaktov. Stránkové hodiny mestského úradu sa napriek tomu nerušia, zamestnanci všetkých odborných útvarov ostávajú obyvateľom mesta k dispozícii od 9.00 do 15.00 hod. Kontaktovať ich možno priamo na ich telefónnych číslach a mailových adresách uvedených na stránke mesta.

V súvislosti s daňami je možné kontaktovať pracovníkov oddelenia miestnych daní na telefónnom čísle +421 45/53 03 283, a to každý pracovný deň medzi 9.00 a 15.00 hod. Rovnako je možné na tento účel využiť e-mailovú adresu: dane@zvolen.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM