Jakub Forgács Správy

Mestský úrad vo Zvolene bude zatvorený dlhšie: Nezabudnite však na povinnosti

Mesto upozorňuje, že nateraz nedošlo zo strany štátu k predĺženiu termínu na splnenie povinnosti podania daňového priznania k dani z nehnuteľnosti za rok 2020.

Ilustračný obrázok k článku Mestský úrad vo Zvolene bude zatvorený dlhšie: Nezabudnite však na povinnosti
Zdroj: TASR

Mesto Zvolen na svojom oficiálnom webe oznamuje, že v dôsledku predĺženia zákazu vychádzania, prijatého Vládou Slovenskej republiky, bude mestský úrad uzatvorený pre verejnosť do 7.2. 2021.

„V prípade potreby vybavenia neodkladnej záležitosti (výhradne v rozsahu výnimiek zo zákazu vychádzania definovaných v Uznesení Vlády SR č. 808 z 31.12.2020) si však obyvatelia mesta môžu dohodnúť termín prípadného osobného stretnutia s konkrétnym zamestnancom na telefónnom čísle 53 03 111,“ uvádza sa na stránke.

„Keďže nateraz nedošlo zo strany štátu k predĺženiu termínu na splnenie povinnosti podania daňového priznania k dani z nehnuteľnosti za rok 2020 (najneskorším termínom je teda 31. január 2021),“ upozorňuje mesto.

Mesto Zvolen zároveň vyčleňuje špeciálnu telefonickú linku v súvislosti s touto problematikou. V prípade akýchkoľvek otázok je tak možné kontaktovať pracovníkov Oddelenia miestnych daní na telefónnom čísle 53 03 283 a to každý pracovný deň medzi 9.00 a 15.00 hod. Rovnako je možné na tento účel využiť e-mailovú adresu: dane@zvolen.sk.

Ako dodáva mesto, verejnosť sa aj naďalej môže obracať na zamestnancov mestského úradu kedykoľvek prostredníctvom e-mailovej pošty, prípadne telefonicky na čísle 53 03 111 každý pracovný deň medzi 9.00 a 15.00.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM