Monika Földešiová Rôzne

METRO: Ušetrite čas a náklady, odovzdajte vaše stravné lístky

Zvolenská predajňa Metro prišla s ďalšou novinkou! Tento krát vám ponúka odovzdať vaše stravné poukážky od vybraných dodávateľov a to úplne bez poplatkov. Navyše ušetríte čas i peniaze, ktoré by vás to za bežných okolností stálo.

Ušetríte čas i náklady Pri pravidelnom nákupe odovzdáte stravovacie poukážky spolu so súpiskami od všetkých partnerov, na ktorých sa služba vzťahuje, pri Pulte služieb partnerom, a to úplne bez poplatkov.

Peniaze vám pripíše Metro na účet do 7 dní Pri Pulte služieb partnerom je možné odovzdať poukážky od viacerých stravovacích spoločností naraz. Sumy vám budú najneskôr do siedmeho pracovného dňa po odovzdaní stravných lístkov pripísané na váš účet v Metro. Pripísaná suma je znížená o spracovateľskú províziu, ktorej výška je daná obchodnými podmienkami jednotlivých vydavateľov poukážok.

Financie za stravenky využijete na nákup v Metro Následne môžete tieto disponibilné sumy uplatniť pri nákupe tovaru a služieb vo veľkoobchodnom stredisku METRO, kde ste stravovacie poukážky odovzdali.

[blockquote][co­lor=#ff0000][si­ze=12]Ako teda postupovať?[/si­ze][/color]

  • Základným predpokladom je, že máte uzavretú zmluvu s príslušným vydavateľom stravovacích poukážok.
  • Pultu služieb partnerom prineste stravovacie poukážky spolu so súpiskami, ktoré sú súčasťou každej zmluvy s vydavateľmi straveniek.
  • Vyplnené súpisky a poukážky od vás prevezmú pracovníci pri Pulte služieb partnerom na základe podpisu preberacieho protokolu.
  • potom sa už o nič nemusíte starať, v Metro za vás všetko vybavia.[/bloc­kquote]

Viac info informačnej linke: 0850 700 707 alebo na pobočke Metro Zvolen

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM