Baculík Tomáš Futbal

MFK LOKOMOTÍVA ZVOLEN verzus FK BODVA MOLDAVA NAD BODVOU

II. futbalová liga Východ 22.kolo, 24.4 2010 o 16.00 vo Zvolene

Priebeh zápasu bol veľmi napínavý, našich futbalistov MFK Lokomotíva Zvolen prišlo povzbudiť 870 fanúšikov. Už v 24 minúte prvého polčasu dostala FKBodva žltú kartu, konkrétne hráč Brezničan. O štyri minúty neskôr sa znovu pískalo a bola udelená druhá žltá karta opäť na strane hostí.Zvrat nastal v 35 minúte keďskóre otvoril hráč s č.11 Dragan Karakačanov-1:0. V závere prvého polčasu rozhodca udelil ako FK Bodve tak aj našim žltú kartu. Pri nástupe do druhého polčasu zaskočený líder na MFK nestačil ani po prestávke, navyše, do kolien ho dostala 64. min. Domáci zahrávali rohový kop, odrazenú loptu vrátil do šestnástky Tyčiak a pohotový Zátroch ju efektnými nožničkami napálil do siete – 2:0 Koniec zápasu 2:0 pre MFK Lokomotíva Zvolen. Zaslúžene zvíťazili nad lídrom FK Bodva.

Spýtali sme sa aj na názor trénera Milana Albrechta tesne po zápase, ako by on zhodnotil dnešný zápas?

Hráči pristúpili k tomuto zápasu perfektne, celý týždeň bolo vidieť odovzdanie tomuto zápasu. Zápas si myslím, že sme zvládli hlavne po taktickej stránke. Využili sme všetky príležitosti 100%, ktoré sa nám vyskytli. Takže som rád, že sme porazili mužstvo z prvého miesta a zaslúžene.

Aké boli vaše očakávania pred zápasom, či boli nejaké obavy?

Nie nemal som vôbec obavy, síce mohlo sa všeličo stať, futbal je dosť nevyspytateľný, ale keď som videl ako hráči pristupujú cez týždeň k tréningom a aj v zápase ako sa hecovali, tak som bol presvedčený o tom, že nemôžme prehrať.

Eva Priadková

MFK
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM