Stanislav Černák Krimi

MINI-SERIÁL: Najzaujímavejšie prípady MsP v roku 2013: Muž chcel skočiť z mosta!

Pripravte sa na mini-seriál troch najzaujímavejších prípadov, pri ktorých museli v roku 2013 zasahovať zvolenskí mestskí policajti. Pri prvom šlo mužovi o život! Chcel skočiť z mosta!

Ilustračný obrázok k článku MINI-SERIÁL: Najzaujímavejšie prípady MsP v roku 2013: Muž chcel skočiť z mosta!
Zdroj: Dnes24.sk

Včera sme vďaka informáciám od náčelníka zvolenskej mestskej polície Jozefa Szekana začali bilancovať rok 2013 z pohľadu mestskej polície. O počte priestupkov v roku 2013 na území nášho mesta ste sa už dozvedeli.

Náčelník MsP Zvolen nám prezradil aj tri najzaujímavejšie prípady, pri ktorých vlani zasahovali naši mestskí policajti. Dnes začníname prvým prípadom náš mini-seriál.

Prvý prípad zaznamenali mestskí policajti ešte v januári 2013. „Hliadka MsP bola vyslaná k osobe, ktorá chcela skočiť z nadjazdu pri Zvolenskom zámku. Išlo o muža, ktorý preliezol zábradlie, stál na okraji mosta a držal sa ho iba jednou rukou,“ priblížila okolnosti prípadu hovorkyňa MsP vo Zvolene Katarína Gondášová.

Ako ďalšej uviedla, tak hliadka mestskej polície spoločne s ďalšími občanmi sa snažili muža prehovoriť, aby neskočil. Nakoniec sa im to podarilo a muž neskočil. „Policajná hliadka sa pomohla mužovi dostať do bezpečia. Pri výpovedi muž uviedol, že chcel skočiť, pretože nemá nikoho a nemá kde bývať. Muž bol prevezený na vyšetrenie,“ zakončila Gondášová.

Nezabudnite, už zajtra sa môžete tešiť na druhý najzaujímavejší prípad mestskej polície vo Zvolene v roku 2013.

Foto: Troy22 (ilustračné)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM