Soňa Úreková Iné športy

Minifutbal vo Zvolene s netradičným zápasom: Sily si zmerali dve generácie

Posledné kolá malého futbalu v našom meste priniesli znovu množstvo zaujímavých prekvapení. Okrem súboja generácii sa odohral aj rytiersky boj o záchranu. Ako dopadli zápasy Ligy malého futbalu vo Zvolene?

Ilustračný obrázok k článku Minifutbal vo Zvolene s netradičným zápasom: Sily si zmerali dve generácie
Zdroj: TASR

Prvá liga opäť prekvapila. Boli to práve hráči Euroteamu, ktorí v tejto lige vynikajú svojou formou a podarilo sa im vyhrať nad Oranjes. Síce Koreň z Haligandy skóroval až štyrikrát, Remos aj napriek tomu vyhral a pokračuje v sezóne už siedmym vyhratým zápasom.

Trojgólový Lacko pomohol vyhrať L-Trade nad Xanto teamom 7:3. Víťaz tohto zápasu je tak na čele tabuľky so šesťbodovým náskokom. Rytierom pomohol dôležitý zápas so Citizens, v ktorom získali vzácne tri body.

Prekvapila aj druhá liga. Aj vďaka opäť trojgólovému strelcovi Murgašovi sa Legionárom podarilo zápas otočiť. Nezlomil ich ani druhý polčas, v ktorom prehrávali 0:2. Súboj medzi R-Pub Unionka a BarBar by sa dal nazvať bojom medzi generáciami.

Z výhry sa tešili hráči R-Pub Unionky, ktorí do zápasu nastúpili v nových dresoch a porazili tak mladíkov z BarBar. Najproduktívnejší druholigista Mariáš teraz pomohol k víťazstvu svojho tímu a Stars tiež prispel k úspechu ziskom troch bodov do tabuľky.

Čítajte tiež:

Zvolen si poradil s Borčicami: O víťazovi zápasu rozhodol jediný gól FOTO

Čankyho zhrnutie sezóny HKM: Finále s Bystricou by bolo sviatkom slovenského hokeja

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM