Jakub Forgács Krimi

Mladíka (17) z Dobrej Nivy hľadá polícia: Ukrýva sa na neznámom mieste

Podľa slov polície sa nevrátil do reedukačného centra, kde má nariadenú ústavnú výchovu a nepodal o sebe žiadnu informáciu.

Ilustračný obrázok k článku Mladíka (17) z Dobrej Nivy hľadá polícia: Ukrýva sa na neznámom mieste
2
Galéria

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 17-ročnom Tadeášovi Kováčovi z Dobrej Nivy. Informovala o tom banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Sudca Okresného súdu vo Zvolene vydal na hľadaného príkaz na zatknutie, pre prečin útoku na verejného činiteľa formou spolupáchateľstva,“ uviedla Faltániová.

„Dňa 7. 1. 2018 sa mal vrátiť do Reedukačného centra pre mládež vo Vrábľoch, kde má nariadenú ústavnú výchovu, čo však neurobil a od uvedenej doby nepodal o sebe žiadnu informáciu,“ pokračovala policajná hovorkyňa s tým, že hľadaný si je vedomý celoštátneho pátrania a trestného stíhania, procesným úkonom sa úmyselne vyhýba, do ústavu sa nevrátil a skrýva sa na neznámom mieste.

Polícia preto žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom chlapcovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystric­kého kraja.

Po Tadeášovi pátra zvolenská polícia
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM