Krimi

Mladý Zvolenčan napadol dvojicu mužov. Policajti ho vypátrali v pivnici

Mladík čelí obvineniu z ublíženia na zdraví. Pozrite, čo sa podľa slov polície odohralo na parkovisku pred zvolenským supermarketom.

Ilustračný obrázok k článku Mladý Zvolenčan napadol dvojicu mužov. Policajti ho vypátrali v pivnici
Zdroj: pixabay

Polícia vo Zvolene obvinila muža (25) zo Zvolena z prečinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva. Informovala o tom banskobystrická hovorkyňa Mária Faltániová.

„Dňa 28. novembra vo večerných hodinách, na parkovisku pred supermarketom, na sídlisku Sekier vo Zvolene, fyzicky napadol najskôr muža (21). Udrel ho do pravej ruky do oblasti ucha a líca, kde v tom čase držal telefón, ktorý mu po údere z ruky vypadol, pričom mu nespôsobil zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie,“ uviedla Faltániová.

„Následne na tom istom mieste fyzicky napadol muža (18), ktorému spôsobil zranenia s dobou liečenia 28 dní. So zraneniami bol hospitalizovaný v nemocnici a následne podstúpil operáciu zlomených kostí,“ pokračovala hovorkyňa.

„Po obvinenom bolo následne vyhlásené pátranie, pričom bol v stredu (5.12.) o 17:10 zadržaný, ukrýval sa v pivnici v mieste bydliska.“ dodala Faltániová so slovami, že po vykonaní procesných úkonov ho umiestnili do policajnej cely.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM