Katarína Oravská Krimi

Mravenčia práca kriminalistov priniesla výsledok: Polícia zhotovila identikit páchateľa, FOTO vnútri!

Hneď niekoľko seniorov z nášho kraja prišlo v poslednom období o svoje peniaze. Aktuálne k nim pribudol ďalší prípad. Všetko evidujú aj muži zákona. Tí si myslia, že páchateľov je viac a na jedného z nich popis sedel u viacerých poškodených. Zhotovili jeho identikit.

Ilustračný obrázok k článku Mravenčia práca kriminalistov priniesla výsledok: Polícia zhotovila identikit páchateľa, FOTO vnútri!
Zdroj: TASR

Koncom júla muži zákona upozorňovali občanov na podvodníkov, ktorí okrádajú seniorov. „Prípady sme evidovali v okrese Zvolen a v Banskej Bystrici. Po určitom čase sa takýto prípad objavil opäť v okrese Rimavská Sobota,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Polícia si podľa vlastných slov myslí, že páchateľov je viac a na jedného z nich popis sedel u viacerých poškodených. Kriminalisti zhotovili jeho identikit.

„Mravenčou prácou kriminalisti zo Zvolena získali podrobný popis páchateľa a zhotovili identikit páchateľa. A taktiež máme k dispozícii videozáznam, na ktorom je muž podozrivý z týchto skutkov,“ povedala Faltániová. Identikit aj zábery podozrivého muža z videozáznamu si pozrite v našej galérii. Polícia prosí občanov, aby k podozrivým osobám poskytli akékoľvek informácie, aj anonymne, na t. č. 158.

VIDEO: Podozrivý muž zachytený na zázname z kamery
1
Galéria
Identikit páchateľa + zábery podozrivého muža z videozáznamu
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM