Jakub Forgács Krimi

Muž krvácal a mal silné bolesti: Zvolenskí mestskáči okamžite konali, FOTO

Mestská polícia počas letných mesiacov a v období koronakrízy musela častokrát zasahovať a poskytovať prvú pomoc osobám, ktoré si sami spôsobili zranenie práve v dôsledku požitia alkoholu. Naposledy iba nedávno...

Ilustračný obrázok k článku Muž krvácal a mal silné bolesti: Zvolenskí mestskáči okamžite konali, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

Už bežnou súčasťou práce mestskej polície je aj riešenie problémov týkajúcich sa nadmerného konzumovania alkoholu a jeho negatívneho vplyvu na zdravie a správanie sa ľudí na verejnosti. Mestská polícia vo Zvolene o tom informovala na svojej webovej stránke.

Poukázali na prípad z nočnej zmeny z 23. augusta 2020. „Zranenie 60-ročného muža pod vplyvom alkoholu si opäť vyžiadal zákrok mestských policajtov a záchranárov,“ uviedli mestskí policajti.

„Na chodníku (T. G. Masaryka) ležal na zemi chlap, po príchode k nemu bolo hliadkou zistené, že krváca a má silné bolesti. Našimi príslušníkmi bola okamžite zabezpečená prítomnosť záchrannej zdravotnej služby s následným poskytnutím prvej pomoci,“ spomenuli.

Ako dodali, všetko nakoniec dopadlo dobre, ale žiaľ, ani v tomto nešlo o ojedinelý prípad. Mestská polícia počas letných mesiacov a v období koronakrízy musela častokrát zasahovať a poskytovať prvú pomoc osobám, ktoré si sami spôsobili zranenie práve v dôsledku požitia alkoholu.

Mestskí policajti pridali aj fotogalériu záberov z podobných prípadov, ktorú si môžete pozrieť pod textom!

V OBRAZOCH: Prípadov, pod ktoré sa podpisuje alkohol, je vo Zvolene čoraz viac
7
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM