Stanislav Černák Rôzne

Mystika, nadprirodzeno a história: Do Zvolena príde známa knižná autorka

Milovníci ženských a historických románov z prostredia medzi nebom a zemou, zbystrite pozornosť! Pripravená je zaujímavá beseda a autogramiáda.

Ilustračný obrázok k článku Mystika, nadprirodzeno a história: Do Zvolena príde známa knižná autorka
Foto: Veronika Kalinová

Vo zvolenskej Krajskej knižnici Ľudovíta Štúra sa 7. novembra 2014 o 16:00 uskutoční prezentácia a autogramiáda so slovenskou knižnou autorkou Michaelou Ellou Hajdukovou.

Na svoje si prídu najmä milovníci ženských a historických románov a tí, ktorí majú radi mystiku, nadprirodzeno a históriu. Všetky moje tváre, alebo Tajomstvo tvojho rodu patria medzi známe knihy tejto autorky.

„Michaela Ella Hajduková sa narodila 5.8.1984 v Gelnici, vyrástla v Margecanoch a toho času žije s manželom a ročnou dcérkou Juliankou v Košiciach. Svoje literárne pôsobenie začala oficiálne na vysokej škole zapojením sa do súťaže Vaša šanca v projekte Mám talent. Dostala sa do finále s knihou Siete z času. Z nej sa stal román Všetky moje tváre, ktorý vydalo vydavateľstvo Ikar v roku 2012. O rok neskôr jej vo vydavateľstve Artis Omnis vyšla kniha Tajomstvo tvojho rodu. Michaelinými románmi si prídu na svoje milovníci ženských románov, historických románov a všetci, čo majú radi knihy z prostredia medzi nebom a zemou. Sú to súčasné romány spojené s mystikou, nadprirodzenom a históriou,“ prezradila o autorke Zlatica Brodnianska zo zvolenskej knižnice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM