Eva Drugdová Rôzne Správy

Na čo klikali Zvolenčania najviac? 5 tém týždňa, ktoré oslovili našich čitateľov

Uplynulý týždeň sme vám predstavili niekoľko zaujímavých Zvolenčanov, ale aj miest v okolí mesta, ktoré stoja za to. Čo bolo na našom webe najčítanejšie?

Ilustračný obrázok k článku Na čo klikali Zvolenčania najviac? 5 tém týždňa, ktoré oslovili našich čitateľov
34
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Vo Zvolene žije mnoho zaujímavých a talentovaných ľudí, no nie každý to má v živote ľahké. Počas týždňa sme vám priniesli úsmevné rozhovory, ale aj také, nad ktorými sa naozaj treba zamyslieť. Okrem toho bolo veľa tém, ktoré súviseli s novými informáciami o rôznych miestach v našom okolí. Čo z toho zaujalo našich čitateľov najviac?

Šikovná cukrárka

Začiatkom týždňa sme vám predstavili mladú a šikovnú učiteľku, ktorej veľkou záľubou je pečenie. Svoje torty mení vďaka fantázii na umelecké diela a dôkazom toho je aj jej víťazstvo v medzinárodných súťažiach. Do remesla cukrárstva pritom zasväcuje aj svojich žiakov, medzi ktorými hľadá mladé talenty.

Obnova Pustého hradu

Na Pustom hrade bude v letnom období prebiehať ďalšia obnova. Na Hornom hrade sa budú stabilizovať múry hradného paláca a reštaurovať cenné gotické omietky. Čo všetko sa ešte plánuje?

Jazierko Borová hora

Zabudnuté jazierko na Borovej hore pripomína ozajstnú oázu. Je pozoruhodné tým, že je minerálne a mierne rádioaktívne, No a v zime nezamŕza. Jeho okolie a pekný pohľad naň narúšajú len schátrané budovy, ale možno sa čoskoro dočkáme zveľadenia celého areálu.

Zaujímavosti o Kováčovej

Tento týždeň sme vám priniesli sériu článkov o obci Kováčová. Mohli ste sa dozvedieť mnoho zaujímavostí nielen ako o kúpeľnom mieste, ale aj o obci. Viete, koľko pacientov sa tam ročne vystrieda alebo aké novinky plánuje obec?

Problémy vozičkárky

Mnohí z nás si neuvedomujú, aké ťažkosti zažívajú vozičkári každý deň a to aj v našom meste. Nielen že majú problémy dostať sa do centra, či verejných budov, no najhoršia je asi neochota ľudí. S čím všetkým sa pasuje Zvolenčanka Vladimíra?

V priloženej galérii si môžete pozrieť krásne torty šikovnej cukrárky!

V OBRAZOCH: Cukrárske umenie zvolenskej učiteľky
34
Galéria
Zdroj: archív Viery Sebíňovej
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM