Krimi

Na Facebooku sú už aj krajskí policajti: Informovať chcú o aktualitách aj dopravných obmedzeniach

Nová stránka má verejnosť informovať o aktuálnych udalostiach, dôležitých dopravných obmedzeniach, ale aj o každodennej činnosti policajtov zaradených na útvaroch Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Na Facebooku sú už aj krajskí policajti: Informovať chcú o aktualitách aj dopravných obmedzeniach
13
Galéria

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici má od utorka vlastnú stránku na najväčšej sociálnej sieti Facebook. „Stránka pod názvom Polícia SR – Banskobystrický kraj bude určená pre celú širokú verejnosť. Úspech hlavnej facebookovej stránky „Polícia Slovenskej republiky“ opodstatňuje vznik ďalšej regionálnej stránky, ktorej cieľom bude hlbšie a detailnejšie informovanie verejnosti o činnosti polície v celom Banskobystrickom kraji,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Denne budeme prinášať aktuálne informácie a zaujímavé témy týkajúce sa činnosti všetkých zložiek polície Banskobystrického kraja. Policajný zbor považuje sociálne médiá za silný komunikačný nástroj prostredníctvom ktorého sa približuje verejnosti, ktorá takúto formu komunikácie privítala,“ pokračovala hovorkyňa.

Stránka bude podľa jej slov verejnosť informovať predovšetkým o aktuálnych udalostiach, dôležitých dopravných obmedzeniach, ale aj o každodennej činnosti policajtov zaradených na útvaroch Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Súčasťou obsahu budú aj témy zamerané na prevenciu, pátranie po osobách, ale aj rôzne zaujímavé a nadčasové témy.

„Verejnosť už teraz poskytuje takmer na dennej báze užitočné informácie, užitočné pre vyšetrovanie trestnej činnosti prostredníctvom hlavnej stránky Policajného zboru. Fanúšikovia stránky Polícia SR – Banskobystrický kraj budú zároveň môcť formou súkromných správ kontaktovať políciu a okrem svojich otázok zasielať aj dôležité poznatky, čím môžu byť priamo nápomocní pri vyšetrovaní trestnej činnosti,“ dodala Kováčiková.

Foto: ilustračné

Polícia SR
13
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM