Hokej

Na MS 18 vo Švajčiarsku aj zvolenská stopa: V kádri reprezentácie brankárska opora Adam Húska (17)

Na svetovom hokejovom šampionáte osemnásťročných je v kádri slovenskej reprezentácie aj jeden hráč HKM Zvolen. To však nie je jediná stopa Zvolena v tomto tíme.

Ilustračný obrázok k článku Na MS 18 vo Švajčiarsku aj zvolenská stopa: V kádri reprezentácie brankárska opora Adam Húska (17)
Zdroj: Dnes24.sk

V kádri slovenskej reprezentácie do 18 rokov a svetovom šampionáte tejto vekovej kategórie vo Švajčiarsku bude mať zastúpenie aj zvolenský hokej. V nominácii trénera Antona Bartánusa je 23 hokejistov. Najväčšie hráčske zastúpenie má Dukla Trenčín, ktorá vyhrala extraligu dorastu aj juniorov. V kádri je však aj jeden hokejista HKM. Informovala o tom oficiálna stránka HKM Zvolen.

Brankárska opora národného tímu Adam Húska (17) pôsobila v sezóne 2014/2015 v projekte SR 18, za svoje mužstvo nastúpil Adam v 25. zápasoch. Sezónu dochytal za morom v tíme Green Bay Gamblers.

To však nie je jediná zvolenská stopa na práve prebiehajúcich majstrovstvách sveta v mestách Luzern a Zug (12. – 26. apríl 2015). Asistentom hlavného trénera Bartánusa je Norbert Javorčík, trénerom gólmanov František Kučera a lekárom výpravy je Jozef Breznický, ktorý sa počas sezóny stará o zvolenské áčko.

Foto: ilustračné (Zdroj foto: www.hkmzvolen.sk)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM