Marcel Mojžiš Krimi

Hromadná nehoda na R1: Vodič (55) si nevšimol auto, cesta sa o chvíľu úplne zablokovala!

Na včerajšej nehode sa podpísala nepozornosť pri riadení. 55-ročný Bystričan si nevšimol odstavenú Kiu na rýchlostnej ceste. Napálil to priamo do nej. Kiu odhodilo do ďalšieho stojacieho nákladného auta. R jednotka sa tak zablokovala.

Ilustračný obrázok k článku Hromadná nehoda na R1: Vodič (55) si nevšimol auto, cesta sa o chvíľu úplne zablokovala!
Zdroj: Policajný zbor SR

K hromadnej nehode došlo 26. marca o 18.50. Na 126-tom kilometri bolo odstavené auto a z ním stála Kia C´eed s 56 ročným Zvolenčanom a spolujazdkyňou.

55-ročný Vodič Opla išiel v smere od Šašovského Podhradia na Zvolen. V mierne pravotočivej zákrute sa dostatočne nevenoval riadeniu. Odstavenú Kiu zbadal neskoro,“ vysvetľuje okolnosti nehody Jana Vrbická, krajská policajná hovorkyňa.

Kiu, v ktorej okrem 56 ročného vodiča zo Sliača, sedela aj spolujazdkyňa, po náraze odhodilo do odstaveného nákladného auta.

Pri nehode nedošlo k závažným zraneniam. Jednorázovo bola ošetrená práve spolujazdkyňa posádky auta so zvolenskou poznávacou značkou. Ani jeden z účastníkov nehody nenafúkal.

Celková škoda je odhadnutá na 11 000 eur. Vinník nehody z Banskej Bystrice dostal blokovú pokutu 400 eur,“ dodáva na záver Vrbická.

Odstávka R jednotka, podľa hovorkyne, netrvala dlho.

Hromadná nehoda na R1 pri Šašove: Na vine bol Bystričan (55)
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM