Jakub Forgács Krimi

Naháňačka ako z filmu: Hliadky prenasledovali podozrivé auto, dostali defekty na ježkoch!

Na našich cestách to vyzeralo ako v akčnom filme. Muži zákona sa pustili do prenasledovania podozrivého vozidla, v ktorom boli podľa slov polície pravdepodobne páchateľ či páchatelia vlámačky v bystrickej predajni. S týmto však nerátali...

Ilustračný obrázok k článku Naháňačka ako z filmu: Hliadky prenasledovali podozrivé auto, dostali defekty na ježkoch!
Zdroj: TASR

„V stredu od 17:40 do štvrtku 00:10 sa na ulici Zvolenská cesta v Banskej Bystrici vlámal páchateľ do predajne náhradných dielov, pričom odcudzil šesť zásuviek pokladní, z ktorých odcudzil hotovosť, čím krádežou a poškodením vznikla spoločnosti škoda, odhadnutá na 800 eur,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, podľa ktorej polícia v Banskej Bystrici začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci.

„Súčasne sme v katastri obce Sampor riešili požiar auta. Doposiaľ nezistený páchateľ podpálil Volkswagen Touareg a v tomto prípade polícia vo Zvolene začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. Nie je vylúčené, že tento prípad súvisí s vlámaním v Banskej Bystrici, ale potvrdiť to nemôžeme, zatiaľ je všetko v štádiu vyšetrovania,“ pokračovala hovorkyňa.

„Hliadky z Banskej Bystrice naháňali na základe informácií k spomínanému vlámaniu podobné tmavé vozidlo značky Touareg, v ktorom boli pravdepodobne páchateľ alebo páchatelia,“ spomenula Faltániová a dodala, že auto v tom čase malo ísť z Banskej Bystrice smerom na Zvolen a niekde v katastri obce Vlkanová boli policajné vozidlá poškodené, dostali defekt, lebo po ceste boli rozsypaní tzv. kovoví ježkovia. Až vyšetrovanie však ukáže, či boli vyhodení z naháňaného auta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM