Stanislav Černák Krimi

Náhoda alebo pokus o samovraždu? Staršia žena (70) skončila pod kolesami vlaku...

Na koľajniciach vo Zvolene bolo dnes dopoludnia rušno! Staršiu pani (70), ktorá sa pohybovala popri koľajniciach, zachytil vlak.

Ilustračný obrázok k článku Náhoda alebo pokus o samovraždu? Staršia žena (70) skončila pod kolesami vlaku...
Zdroj: Webnoviny.sk

Kolóny áut, hlasné trúbenie a sirény záchranárskych áut. Aj takto by sa dalo charakterizovať dnešné dopoludnie vo Zvolene. Na vlakovej trati v okolí sídliska Podborová zrazil vlak staršiu ženu (70)!

„O 11:22 bol nahlásený tento prípad. Posádka rýchlej lekárskej pomoci zo Zvolena bola na mieste o 6 minút a ošetrili 70-ročnú ženu, ktorá mala povrchové poranenie hrudníka. Bola pri vedomí a previezli ju do nemocnice vo Zvolene,“ povedal pre Zvolen 24 hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Ako nám ďalej prezradil Boris Chmel, záchranári odovzdali ženu do rúk lekárom vo zvolenskej nemocnici, ktorí zvolia aj ďalší liečebný postup. Objavili sa špekulácie, že chcela táto žena svoj život ukončiť predčasne pod kolesami vlaku. „Nahlásené sme mali, že „prešli sme človeka vlakom“. Zrejme to nahlasoval rušňovodič vlaku, vytiahli sme ju pri vedomí, takže ťažko povedať, či išlo o pokus o samovraždu,“ do­dal.

Na miesto boli okrem záchranárov privolaní aj policajti. „Ťažko povedať, či chcela spáchať samovraždu, pokiaľ nebudeme mať výpoveď tej ženy. Podľa vyjadrenia rušňovodiča stála v koľajisku a čakala na vlak. Potom si čupla alebo ľahla do koľajiska. Môže to byť pokus o samovraždu, ale neviem vám to potvrdiť. Pravdepodobne ju prevezú na psychiatriu do Kremnice,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM