Jakub Forgács Samospráva

Najúspešnejší športovec mesta Zvolen? Svojich favoritov môžete navrhnúť aj vy!

Úspešných športovcov je pod Pustým hradom ako maku. Kto by si podľa vás zaslúžil ocenenie za úspechy v uplynulom roku?

Ilustračný obrázok k článku Najúspešnejší športovec mesta Zvolen? Svojich favoritov môžete navrhnúť aj vy!
15
Galéria
Foto: Stanislav Černák

Zvolenčania majú opäť jedinečnú možnosť nominovať svojich favoritov na cenu Najúspešnejší športovec mesta Zvolen za rok 2016. Ku koncu roka budeme opäť hodnotiť ten uplynulý. A popri projektoch, kultúre a dianí netreba zabúdať ani na šport. Aký bol rok 2016 v športe? Ktorí športovci boli úspešní, ktorí svoje mesto v uplynulom roku najlepšie reprezentovali? Rozhodnúť môžete aj vy.

„Nominovať môžete jednotlivcov, ale aj kolektívy zo Zvolena, ktoré hodnotíte z hľadiska ich pôsobenia na športovej scéne za uplynulý rok ako úspešných. Urobiť tak môžete prostredníctvom vyplnenej návratky, ktorú nájdete vo Zvolenských novinách alebo na webovej stránke mesta Zvolen,“ uviedla Eva Ježovičová, referent pre styk s verejnosťou MsÚ.

Vyplnenú návratku s nomináciou potom treba poslať najneskôr do 22. decembra mailom na mrojik@zvolen.sk alebo ju zaniesť do Informačného centra mesta. Tých najlepších športovcov alebo tímy potom vyberie odborná porota, špeciálnu cenu udelí aj verejnosť prostredníctvom hlasovania na sociálnej sieti Facebook. Výsledky ankety by mali byť známe v prvej časti roka 2017.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Krásy Zvolena zachytené mladým fotografom
15
Galéria
Foto: Peter Braciník
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM