Eva Drugdová Kultúra

Nalaďte sa na víkend so šikovným prehľadom: Vo Zvolene sa máme na čo tešiť

Kam sa oplatí skočiť za zábavou? Pozrite si výber TOP 10 akcií v našom meste. Stačí si vybrať!

Ilustračný obrázok k článku Nalaďte sa na víkend so šikovným prehľadom: Vo Zvolene sa máme na čo tešiť
20
Galéria
Foto: Nicole Regecová

Stopy českých záhradných architektov na Slovensku

7. júla 2017 od 8.00 – 17.00, Lesnícke a drevárske múzeum

Do konca augusta si vo Zvolene budete môcť pozrieť putovnú výstavu o záhradno-architektonickej tvorbe v medzivojnovom Československu. Návštevníci budú mať možnosť vidieť pôdorysné plány, vtáčie perspektívy a cieľové vizualizácie vo veľkosti originálov, a tak získať reálnu predstavu o mimoriadnych schopnostiach významných architektov.

Objavy a vynálezy, ktoré zmenili náš svet

7. júla 2017 od 8.00 – 17.00, Lesnícke a drevárske múzeum

Ešte stále si môžete pozrieť zaujímavú výstavu Lesníckeho a drevárskeho múzea, ktorá trvá do konca mesiaca. Výstava približuje význam niektorých pokrokových objavov a ich dosah na ďalší vývoj vedy, techniky, priemyslu i celej spoločnosti.

Autá 3

7. júla 2017 o 15.00, Kino Star

Vezmite svoje ratolesti do kina na obľúbenú rozprávku, v ktorej sa legendárny McQueen snaží opäť dostať na pretekársky okruh. Má totiž novú konkurenciu superrýchlych áut.

Degustácia rumov v sprievode saxofónov

7. júla 2017 o 20.00, The Grand Hotel Vígľaš

Zámocký hotel počas leta pre návštevníkov zámku pripravil rôzne podujatia. Pre dospelých hostí je pripravená degustácia lahodných mokov a tento piatok budete môcť ochutnať rum v sprievode saxofónov.

Ja, zloduch 3

8. júla 2017 o 16.30, Kino Star

Cez víkend si s deťmi môžete zájsť do kina na úspešnú animovanú rozprávku, na ktorej sa istotne pobavíte. Bývalého zloducha Grua čaká totiž kopec nepríjemností a dobrodružstva s jeho malými Mimoňmi.

47 metrov

8. júla 2017 o 19.20, Kino Star

Sesterská dvojica je na dobrodružnej dovolenke, ktorá sa zmení na boj o život. Nechajú sa ponoriť niekoľko stôp pod hladinu oceánu v rozheganej kovovej klietke, aby sa stretli tvárou v tvár so žralokom belasým. Čo sa však stane, keď sa ich potápačská klietka odtrhne z lode?

Summer Dance Party 2017

8. júla 2017 o 21.00, MyShow Caffe

Už štvrtý rok sa bude konať obľúbená Summer dance party v MyShow Caffe. Čaká na vás stage s tromi DJ-mi, dva bary a všetko sa bude odohrávať vonku. Príďte si užiť poriadnu zábavu až do tretej rána!

Sliačske kultúrne leto 2017

9. júla 2017 o 16.00, Nádvorie Palace

Sliačske kultúrne leto pokračuje a v nedeľu sa budete môcť zabaviť s folklórom. Predstaví sa vám totiž ľudová hudba Javory a Liesky.

Júlové nedele budú patriť deťom

9. júla 2017 o 17.00, Fun zóna

Každú nedeľu počas prázdnin sa deti vo Fun zóne budú môcť tešiť na skvelý program. 9. júla je pre vaše ratolesti naplánované čítanie a tvorivé dielne Tri oriešky. Nuda však nehrozí ani nasledujúce týždne. Nebude chýbať ani cvičenie baby gym či ďalšie rozprávky Divadla z domčeka a Divadla NAtraKY.

Spider man: Návrat domov

9. júla 2017 o 17.00, Kino Star

V očakávanom filme o obľúbenom superhrdinovi sa Peter Parker snaží zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Na scéne sa však objaví nová hrozba menom Vulture, ktorá môže zničiť všetko, čo je Peterovi tak drahé.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM