Stanislav Černák Futbal

Naplnili papierové predpoklady: Zvolenčania uspeli v Dolnom Kubíne

Zvolenskí hráči sa v 16. kole predstavili na ihrisku Dolného Kubína, ktorý okupuje spodné priečky tabuľky. Futbalisti spod Pustého hradu naplnili papierové predpoklady.

Ilustračný obrázok k článku Naplnili papierové predpoklady: Zvolenčania uspeli v Dolnom Kubíne
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

DOXXbet liga

16. kolo: Dolný Kubín – Zvolen 0:2 (0:1), góly: 13. Kamenec, 75. Kamenčík

MFK Zvolen: Tomáš Jenčo – Guy Richi Pellet, Očenáš, Kamenec (89. Fajčík), Fuják (68. Lukáč), Javorina, Kamendy, Kamenčík, Menich, Schneider, Staško (86. Špilár). Tréner: Anton Jánoš.

Zápas začali lepšie Zvolenčania, keď už v 4. minúte mohol otvoriť skóre Fuják. To sa podarilo za necelých 10 minút Radoslavovi Kamencovi – 0:1. O tri minúty nato, pekne zakombinovali domáci, no ich pokus našťastie šiel tesne vedľa zvolenskej svätyne. Zvyšok prvého dejstva bol priemerný. Po zmene strán sa snažili hráči Dolného Kubína vyrovnať, boli aktívnejší. Obrana MFK na čele s brankárom Jenčom však bola pozorná. Čím viac sa domáci sústredili na útočenie, tým väčší priestor sa vytváral pre Zvolenčanov v ich obrane. Jeden z protiútokov do otvorenej obrany využil v 75. minúte Michal Kamenčík, ktorý dorazil vyrazenú strelu Kamendyho. Do konca duelu sa už skóre nemenilo a Zvolenčania sa tak zaslúžene tešili zo zisku ďalších troch bodov.

Zvolenskí hráči sú stále v tabuľke na 2. mieste. Na konte majú 33 bodov, skóre 30:9, 9 víťazstiev, 6 remíz a 1 prehru.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM