Marcel Páleš Krimi

Násilník mladé dievča (17) nešetril: Hlavou jej vrazil do nosa a po úderoch ju okradol

Neznámy páchateľ fyzicky napadol a potom okradol 17-ročné dievča na Partizánskej ulici. Hrozí mu za to niekoľko rokov odňatia slobody.

Ilustračný obrázok k článku Násilník mladé dievča (17) nešetril: Hlavou jej vrazil do nosa a po úderoch ju okradol
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Podľa polície mal v stredu okolo 19:30 doposiaľ nezistený páchateľ lúpežne prepadol 17-ročné dievča. K lúpeži došlo predzadným vchodom na Partizánskej ulici v Banskej Bystrici.

Pýtal si bankomatovú kartu

Páchateľ mal podľa polície poškodenej hlavou naraziť do nosa, chytiť ju za vlasy, stiahnuť ju na zem, dvakrát kopnúť do nohy, pričom si od nej údajne pýtal bankomatovú kartu. „Násilím sa jej snažil vytrhnúť kabelku, ktorú mala prevesenú cez plece a pridržiavala si ju rukami. Keď sa mu kabelku podarilo vytrhnúť, z miesta činu ušiel,“ uviedla hovorkyňa z Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Vzal si napokon celú kabelku

Poškodená utrpela zranenia s doposiaľ neurčenou dobou liečenia a po ošetrení zostala na pozorovaní hospitalizovaná v nemocnici. Krádežou kabelky, v ktorej mala peniaze a osobné doklady, jej vznikla škoda odhadnutá na 55 eur. Za tento zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe, hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM