Stanislav Černák Krimi

Nechutný incident vo Zvolene za bieleho dňa: Mladá žena čelila nadávkam, hrozbe zabitím a ranám do tváre

Podľa policajných informácií sa vo Zvolene mladý muž (29) vyhrážal svojej bývalej partnerke, ktorá bola vtedy na prechádzke so svojím 14-mesačným synom.

Ilustračný obrázok k článku Nechutný incident vo Zvolene za bieleho dňa: Mladá žena čelila nadávkam, hrozbe zabitím a ranám do tváre
Zdroj: Dnes24.sk

Ako povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltánjiová, incident sa odohral pred pár dňami za bieleho dňa v čase od 14:30 do 15:00. „Muž kráčal spolu so svojou bývalou partnerkou od mosta cez rieku Hron až na sídlisko Západ. Počas toho muž žene nadával, hovoril jej, že ak zavolá políciu, tak ju hodí do rieky aj s kočíkom, v ktorom mala 14-mesačného syna,“ povedala Faltániová.

Ako ďalej policajná hovorkyňa uviedla, tak žene sa mladík vyhrážal dokonca zabitím, to však nebolo všetko! „Päsťami ju udrel niekoľkokrát do tváre,“ doplnila. Toto sa podľa Faltániovej odohrávalo až pokým neprišli po Námestie mládeže, kde stretli obaja rodičov ženy.

„Rodičia neváhali a kontaktovali policajtov, muž zatiaľ utiekol,“ priblížila hovorkyňa. Muži zákona ho však rýchlo chytili. „Policajti ho zadržali už pred 15:30,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM