Jakub Forgács Krimi

Nehoda 3 áut na R1: Po zrážke ťahača s návesom, Škody a Renaultu zranená žena!

Na rýchlostnej ceste R1 došlo k nehode! Podľa slov polície sa škody vyšplhali na tisíce eur. Čítajte podrobnosti z miesta!

Ilustračný obrázok k článku Nehoda 3 áut na R1: Po zrážke ťahača s návesom, Škody a Renaultu zranená žena!
6
Galéria
Zdroj: TASR

Nehoda sa stala 27. novembra o 16:40 na rýchlostnej ceste R1 v Banskej Bystrici. „Vodič (41) z Maďarska viedol jazdnú súpravu zloženú z ťahača značky DAF s návesom. Jazdil po rýchlostnej ceste R1 zo smeru od Zvolena na Ružomberok,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„V mieste, kde sa chcel pripojiť na rýchlostnú cestu, vodič (50) z Nemiec na Renaulte Megane, ktorý spomalil jazdu svojho vozidla, nakoľko v spätnom zrkadle videl svetlá tejto jazdnej súpravy, a preto sa nepripojil do pravého jazdného pruhu rýchlostnej cesty, ale za ním idúce vozidlo Škoda Octavia, ktoré viedol vodič (21) zo Seliec, sa spoza Renaultu pripojil na R1, kde došlo k bočnej zrážke Škody Octavie s jazdnou súpravou,“ pokračovala hovorkyňa.

" Octaviu odhodilo späť doprava, kde pravou prednou časťou narazila do zadnej časti vozidla Renault. Škoda aj Renault zostali stáť v pripájacom jazdnom pruhu a jazdná súprava zastavila na parkovisku," dodala Faltániová so slovami, že následkom dopravnej nehody došlo k ľahkému zraneniu jednej spolujazdkyne, alkohol u vodičov zistený nebol a škoda na vozidlách je odhadnutá na 10 000 eur.

Foto: ilustračné

Nehody na cestach
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM