Jakub Forgács Krimi

Nehoda na štátnej ceste pri Zvolene: Jedna osoba je v rukách záchranárov

Ide o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel, pričom jedno sa podľa slov hasičov nachádza vedľa štátnej cesty.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na štátnej ceste pri Zvolene: Jedna osoba je v rukách záchranárov
Zdroj: TASR

Štyria príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) na jednom kuse techniky zasahujú vo štvrtok pri nehode na štátnej ceste 1/16 vo Zvolenskej Slatine (Nový dvor). Vo štvrtok krátko po 13.30 hod. o tom informovalo Operačné stredisko HaZZ v Banskej Bystrici.

„Ide o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel, pričom jedno z vozidiel sa nachádza vedľa štátnej cesty,“ píše sa v správe od hasičov.

„Pri udalosti došlo k zraneniu jednej osoby,“ uviedli hasiči so slovami, že sa v súčasnej dobe nachádza v ošetrení posádky Záchrannej zdravotnej služby.

Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a prípadnému nežiaducemu pohybu. „Únik prevádzkových kvapalín z havarovaných vozidiel nebol zistený,“ spomenuli v správe.

Ako dodali, na mieste udalosti sa nachádza aj hliadka Polície, ktorá zabezpečuje organizáciu dopravy v uvedenom úseku štátnej cesty 1/16, ktorá je v uvedenom úseku prejazdná v oboch jazdných pruhoch.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality zo Zvolena

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM