Stanislav Černák Krimi

Nehoda našich dovolenkárov v Rumunsku: Havarovaný autobus mal namierené do Zvolena!

V Rumunsku havaroval autobus so slovenskými dovolenkármi, ktorý mal namierené do Zvolena. Šofér sa chcel údajne vyhnúť zrážke so psom, zišiel z cesty a nabúral do domu. Pri havárii sa zranilo niekoľko cestujúcich.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda našich dovolenkárov v Rumunsku: Havarovaný autobus mal namierené do Zvolena!
Zdroj: Webnoviny.sk

Autobus bol obsadený slovenskými turistami, ktorí sa vracali z dovolenky v Bulharsku. Šofér autobusu sa chcel údajne vyhnúť zrážke so psom, zišiel z cesty a nabúral do domu. Nehoda sa stala približne o 8:00 SLČ pri meste Deva. Autobus podľa informácií televízie Joj mieril do Nitry, Zvolena a do Banskej Bystrice.

Pri havárii sa dvaja ľudia zranili, pričom v nemocnici zostáva iba jeden z nich, informuje o tom portál Aktuality.sk. Ostatní dovolenkári sú v poriadku.

„Zranení boli dvaja cestujúci, ktorých ihneď previezli do najbližšej nemocnice, jednu osobu po ošetrení hneď prepustili a druhá osoba ostáva v nemocničnom ošetrení približne 4–5 dní. Všetci ostatní cestujúci sú v poriadku a zabezpečili sme pre nich náhradný autobus, ktorý ich dovezie na Slovensko. Vyjadrujeme poľutovanie nad vzniknutou situáciou,“ informovala Aktuality.sk Mária Csoková z cestovnej kancelárie Globtour.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM