Stanislav Černák Rôzne

Neresnica praskala vo švíkoch! Cez víkend ju navštívilo až 2275 ľudí

Tropické počasie využilo naozaj mnoho ľudí na kúpanie. Niektorí sa vybrali na prírodné jazerá, iní na miestne kúpaliská. Kúpalisko Neresnica navštívilo počas víkendu až 2275 návštevníkov!

Ilustračný obrázok k článku Neresnica praskala vo švíkoch! Cez víkend ju navštívilo až 2275 ľudí
Zdroj: TASR

Od sobotného rána bolo pri pohľade na ortuť teplomera každému jasné, že predpovede meteorológov sa splnia do bodky. Horúce počasie vylákalo množstvo ľudí k oddychu pri vode.

Zisťovali sme na Neresníckom kúpalisku, ako sa víkendové horúčavy odrazili na návštevnosti tohto kúpaliska. „V sobotu nás do 14,30 navštívilo 874 zákazníkov. Po 15. hodine z dôvodu prehánok, už prišlo veľmi málo ľudí,“ povedala pre Zvolen 24 hlavná prevádzkárka kúpaliska Neresnica Elena Muráňová.

V nedeľu až 1401 návštevníkov

V nedeľu, kedy sa šplhali teploty až k 36 stupňom, to bolo s návštevnosťou Neresnice ešte lepšie. „V nedeľu sme mali naozaj výbornú návštevnosť. Bránami kúpaliska prešlo až 1401 ľudí,“ tešila sa Muráňová.

Dlhšie sa špekulovalo, či kúpalisko Neresnica bude otvorené. Nakoniec ho otvorili a s priebehom letnej sezóny vládne spokojnosť. „Čo sa týka počasia sme spokojní. Žiaľ mrzí nás, že veľmi veľa návštevníkov je nedisciplinovaných a porušujú hygienické predpisy a po upozornení plavčíkmi sú vulgárni,“ dodala Muráňová.

Horúčavy však ešte ani zďaleka nekončia. Dnes sa očakávajú teploty až do 37 stupňov! Mnohí ľudia preto po robote využijú možnosť schladiť sa pri vode. Buďte však opatrní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM