Martina Jančiarová Kultúra

Neviete kam zájsť počas víkendu? Prinášame vám 10 inšpiratívnych tipov!

Blíži sa vytúžený víkend. Pokiaľ ešte neviete, akým spôsobom budete relaxovať, my vám pomôžeme. Ponúkame vám desať inšpiratívnych tipov!

Ilustračný obrázok k článku Neviete kam zájsť počas víkendu? Prinášame vám 10 inšpiratívnych tipov!
Foto: Oliver Kuklovský

23. ZVOLENSKÝ VÝTVARNÝ SALÓN

15. júla od 8:00 do 16:30, Stará radnica

Zvolenská sedmička v spolupráci s Mestom Zvolen vás pozývajú na Zvolenský výtvarný salón, ktorý bol otvorený 1. júla a potrvá do 29. júla. Tešiť sa môžete už na 23. ročník tohto podujatia, na ktorom svoje diela predstavia členovia združenia Zvolenská sedmička a ich hostia.

SUMMER DANCE PARTY

15. júla 2016 o 21:00, MyShow Caffe & bar

Jedinečný spôsob, ako privítať víkend, si pre vás pripravili v MyShow Caffe & bar. Organizujú už tretí ročník vašej obľúbenej Summer dance party. Tak určite neváhajte a príďte sa odreagovať po rušnom týždni.

JANA FILOVÁ & BAND

15. júla 2016 o 21:00, Nočný bar Hotela Poľana

Ak si radšej vypočujete hudbu naživo, potom je pre vás tým pravým orechovým koncert Jany Filovej & band. Skupina hrá pop- rock, ktorý poteší nejedného poslucháča. Nenechajte si ujsť jedinečný spôsob na strávenie piatkového večera.

BACARDI PARTY

15. júla 2016 o 20:00, Zvolenka

Ďalší spôsob poriadneho uvítania víkendu vám ponúka kaviareň Zvolenka. Tá pre vás prichystala Bacardi party. Pripravené sú špeciálne akcie a na parket vás pozýva DJ Viktor Baláž.

BALLENTINES 'S BRASIL NIGHT

15. júla 2016, U Alexa

Ani tento piatok vás miestny bar U Alexa nenechá sedieť doma. Pripravujú pre vás, ako obyčajne jednu zo svojich diskoték a tentoraz pod názvom Ballentines´s Bra­sil night. Počas večera budete mať možnosť získať množstvo zaujímavých cien, tak určite neváhajte prísť.

KONCERT SKUPINY PRIEVAN

15. júla 2016 o 21:00, Korzo Cafe

Ak patríte medzi milovníkov živej hudbu, potom je tu pre vás v piatok koncert zvolenskej skupiny Prievan. Kapela hrá najmä folk, country, ale aj metal rock či vlastné piesne. Určite sa zastavte vypočuť si umelcov z nášho mesta.

PENOVÁ SUMMER PARTY

16. júla 2016, Ministry of fun

Najobľúbenejšia penovka v klube Ministry of fun nesklamala. Uskutoční sa už v polovici júla. Neodmysliteľná letná party znova vyvolá rozruch a vy sa môžete tešiť na poriadku dávku zábavy, hudby a ešte väčšiu dávku peny. Príďte sa vytancovať do rána. Sprevádzať nocou vás bude DJ Drozďo a DJ Mustee.

FLAMING SHOTS NIGHT

16. júla 2016, U Alexa

Ďalšou z možností, kde sa môžete vytancovať do sýtosti je nočný bar U Alexa. Aj túto sobotu totiž pre vás chystajú bohatý program tých najlepších hitov, ktoré vám zahrá DJ Michal Valach.

DOBA ĽADOVÁ: MAMUTÍ TRESK

17. júla 2016 o 14:00, Europa Cinemas

Ak na nedeľu ešte nemáte program, tak potom určite zájdite do kina na ďalšie veľké pokračovanie Doby ľadovej. Stretnete sa znova s vašimi obľúbenými hrdinami: mamutmi Mannym a Ellie, leňochodom Sidom, tigrom Diegom a mnohými ďalšími. Objaví sa opäť aj veveričiak Scrat, ktorý na naháňačke za unikajúcim žaluďom spustí sériu kozmických katastrof. Partia našich hrdinov sa vydáva na záchrannú akciu do tajomnej Geotopie, no ako to vyriešia, to už uvidíte v kine.

VÝSTAVA STANISLAVA REMESELNÍKA

Počas celého leta, Krajská knižnica Ľudovíta Štúra

Výstava karikatúr a kresleného humoru Stanislava Remeselníka je sprístupnená od 2. mája a potrvá počas celého leta. Príďte sa zabaviť aj takýmto netradičným spôsobom.

Čítajte tiež:

SIAF 2016 už onedlho: Poznáme TOP ťaháky!

Neďaleko Zvolena sa chystajú oslavy: Súťaž v strieľaní šampanského či kosení trávy

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM