Alžbeta Paulíková Správy

Nezákonné parkovanie na sídlisku Západ? Mestská polícia sa rozhodla pristúpiť k ráznejším krokom!

Naďalej si posvietia na parkovanie na sídlisku Západ, ale v prípade nedodržania pravidiel, už pristúpia k ráznejším krokom. Mestská polícia prezradila vopred, čo už od začiatku novembra chystá.

Ilustračný obrázok k článku Nezákonné parkovanie na sídlisku Západ? Mestská polícia sa rozhodla pristúpiť k ráznejším krokom!
Zdroj: Dnes24.sk

Mestská polícia sa na známom zvolenskom sídlisku Západ rozhodla pristúpiť k tvrdším opatreniam. V rámci preventívnych kontrol za nerešpektovanie dopravného značenia bude na Západe riešiť vodičov aj blokovou pokutou.

Ako uviedol náčelník zvolenských policajtov Juraj Chabada, po predchádzajúcich písomných upozorneniach o zmene dopravného značenia na sídlisku Západ, ktoré zakazujú státie vozidlám s dĺžkou viac ako 5,5 m, mestská polícia pristúpi k ráznejším krokom.

„V priebehu mesiaca október 2015 mestská polícia upozorňovala vodičov na dodržiavanie nového dopravného značenia, avšak od novembra 2015 vodiči, ktorí naďalej budú porušovať zákaz, vystavia sa tým možným sankciám vo forme blokovej pokuty,“ uviedol Juraj Chabada.

„Nezákonné parkovanie sa vzťahuje tiež na parkovanie na chodníkoch, kde neostáva voľná šírka 1,5 metra a verejnej zelene,“ upozorňuje náčelník policajtov. Dodal, že na uvedené porušenia príslušníci mestskej polície vodičov upozorňovali prostredníctvom písomných výziev od júla 2015.

Môže vás zaujímať:

Nariadenie týkajúce sa taxislužieb vo Zvolene? Mestskí poslanci ho zrušili!

O osude známeho kúpaliska je rozhodnuté: Takéto rozhodnutie o Neresnici padlo vo Zvolene!

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM