Marcel Páleš Krimi

Nočná lúpež vo Zvolene: Dušan (18) pri stánku s občerstvením prepadol mladíka!

V stredu neskoro v noci možno väčšina Zvolenčanov spokojne spala, našli sa však aj takí, ktorí zašli k stánku s občerstvením. 20-ročnému mužovi zo Sabinova sa to stalo osudným. Bol napadnutý a okradnutý.

Ilustračný obrázok k článku Nočná lúpež vo Zvolene: Dušan (18) pri stánku s občerstvením prepadol mladíka!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil zo zločinu lúpeže 18-ročného Dušana zo Zvolena. Ten mal podľa polície v stredu okolo 3:00 pri stánku s občerstvením na ulici T. G. Masaryka vo Zvolene prepadnúť 20-ročného muža zo Sabinova.

„Najskôr si od neho pýtal peniaze a všetky veci, ktoré má pri sebe. Potom ho chytil za tričko a začal mu prehľadávať vrecká, na čo ho poškodený odstrčil. Potom ho páchateľ udrel päsťou do tváre, pričom mu z vrecka nohavíc vypadol mobilný telefón, ktorý zdvihol zo zeme a ušiel,“ povedala hovorkyňa z Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Poškodenému mal podľa polície spôsobiť krádežou telefónu škodu 100 eur. Obvinený bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na 3 až 8 rokov. V minulosti bol 4krát súdne trestaný prevažne za majetkovú trestnú činnosť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM