Stanislav Černák Hokej

Nová posila HKM? Zvolen skúša fínskeho obrancu Heikkilu

Herne aj výsledkovo sa trápiaci obhajca majstrovského titulu HKM Zvolen skúša fínskeho obrancu Heikkilu (23). V stredu sa na zvolenskom extraligovom ľade objavil po prvý raz.

Ilustračný obrázok k článku Nová posila HKM? Zvolen skúša fínskeho obrancu Heikkilu
Zdroj: TASR

Rami Heikkilä (23) naposledy pôsobil v kazašskom tíme HK Astana a fínskom klube Raahe-Kieko. „Je ešte skoro hodnotiť. Zatiaľ sme vo fáze jeho sledovania, čiže korčuľovanie, prihrávky, streľba a podobne,“ vyjadril sa na margo možnej posily na klubovej internetovej stránke tréner Július Šupler a pokračoval, „Najlepšie by ho bolo vidieť v hre, teraz však na to nie je príležitosť. Letenku má pripravenú na utorok a dovtedy sa rozhodneme, či poletí domov, alebo zostane u nás.“

Zvolen trápi momentálne aj veľká maródka v tíme a preto sa vedenie snaží niečo urobiť aj v tomto smere. „Máme záujem o mladého slovenského centra z českej extraligy, ktorý reprezentoval Slovensko na MS 17, 18 a 20-ročných. Pred pár rokmi ho o účasť v kempe jedného z tímov NHL pripravilo zranenie. Hráč by chcel pokračovať v kariére v našom klube. Preto sa budeme snažiť dotiahnuť všetky potrebné záležitosti tak, aby mohol čo najskôr nastúpiť v našom drese,“ konštatoval generálny manažér HKM Milan Čanky.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM