Tlačové správy

Nové bývanie vo Zvolene, rezidencia Zelený háj už čoskoro otvorí svoj prvý bytový dom

Každý chce bývať vo svojom, no nie každému sa táto možnosť naskytne. Príčinou je hlavne nízka ponuka voľných a hlavne kvalitných bytov alebo domov. Túto dilemu však rieši svojimi bytovými domami rezidencia Zelený háj, ktorá sa nachádza vo zvolenskej časti Zlatý potok.

Ilustračný obrázok k článku Nové bývanie vo Zvolene, rezidencia Zelený háj už čoskoro otvorí svoj prvý bytový dom
6
Galéria
Zdroj: YouTube.com

Rezidencia Zelený háj predstavuje dlhodobý projekt, ktorého hlavná myšlienka je poskytnúť moderné bývanie s vysokým dôrazom na udržiavanie životného prostredia. Každý byt sa podľa projektantov pýši nadštandardným štandardom, ktorý nájdete len v malom počte bytov na Slovensku. Rezidencia ponúka pre svojich záujemcov možnosť výberu medzi 3 bytovými domami s príznačnými menami – Margaréta, Prvosienka a Šalvia.

Ponuka, z ktorej si vyberie každý

Harmonogram už samotného budovania rezidencie začal pomerne nedávno, a to v druhom kvartáli roku 2022, kedy sa začala prestavba prvého bytového domu Margaréta. V Margaréte sa nachádza dokopy 32 bytov, z toho je 24 jednoizbových a 8 dvojizbových. Bytový dom pozostáva zo štyroch podlaží a má unikátne umiestnenie, pretože vďaka nemu sú všetky byty orientované na juh, čo im zabezpečuje celodennú slnečnosť a presvetlenosť. Okrem toho sú veľmi priestranné, čo je zásluhou konštrukcie pôvodnej budovy, a preto sa môžu budúci majitelia týchto bytov tešiť na miestnosti s výškou viac ako 3 metre. Margaréta sa pýši aj svojím uzavretým areálom s vlastným vstupom a možnosťou vonkajšieho parkovania na 36 parkovacích miestach.

Po odovzdaní kľúčov novým majiteľom bytov v Margaréte, ktoré je naplánované na druhý kvartál roka 2023, sa začína s výstavbou bytového domu Prvosienka. Prvosienka bude oproti Margaréte vyššia o 2 podlažia a ponúkne byty už pre náročnejších klientov, pretože bude pozostávať z 20 dvojizbových a 10 trojizbových bytov. Byty budú umiestnené na prvých piatich podlažiach, pričom na šiestom sa pre tých najnáročnejších klientov budú nachádzať 2 trojizbové apartmány s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Prvosienka okrem 36 vonkajších parkovacích miest umožní svojim klientom parkovať aj vo vnútornej garáži25 miestami na parkovanie.

Súčasne s Prvosienkou začne aj výstavba bytového domu Šalvia. Vizuálne budú predstavovať dvojičky, avšak Šalvia bude vo svojom vnútri skrývať odlišné rozhranie bytov. Ako svoje dvojča, aj Šalvia bude pozostávať zo šiestich podlaží, no výrazne v nej dominovať budú práve dvojizbové byty, ktorých bude dokopy 33. Zvyšok doplnia 2 trojizbové byty, ale tiež 2 dvojizbové apartmány na najvyššom poschodí. Šalvia poskytne pre svojich klientov rovnaké možnosti parkovania ako Prvosienka, čiže 36 vonkajších parkovacích miest a 25 parkovacích miest vo vnútornej garáži.

Nadštandardný štandard

Bytové domy ponúknu svojim klientom luxusné a kvalitné vybavenie interiéru a exteriéru. Budúci majitelia sa budú môcť zo svojich bytov pozerať na okolie cez dizajnové hliníkové okná a pred slnečnými lúčmi ich ochránia moderné exteriérové žalúzie zabudované priamo do fasády. Vykurovanie v bytoch zabezpečí plynový kotol s nízkymi emisiami, vysokou účinnosťou a vlastným systémom vykurovania.

Podlahy v obývacích miestnostiach budú tvorené prémiovými vodoodolnými parketami, ktoré sú až desaťkrát odolnejšími voči poškrabaniu oproti klasickým parketám. Rána budúcim majiteľom spríjemnia kvalitne vybavené kúpeľne zo spoľahlivej keramickej sanity, ale tiež z obkladov a dlažieb, ktoré boli z veľkej časti vytvorené z recyklovateľných a trvalo udržateľných zdrojov.

Svojim klientom ponúkne rezidencia Zelený háj taktiež SMART vybavenie domácnosti, pričom budúci majitelia budú touto formou môcť ovládať práve spomínané exteriérové žalúzie, vykurovanie, ale aj ohrev vody a elektrickú sieť.

Vymoženosti pre budúcich majiteľov

Kvalitou rezidencia Zelený háj nevyniká len svojím interiérom a exteriérom, ale aj bohatou občianskou vybavenosťou. V okolí bytových domov môžeme nájsť hlavne veľa zelene, ktorá tvorí až polovicu zastavaných plôch celého areálu. Zvolenská časť Zlatý potok, v ktorej sa rezidencia nachádza, je veľmi vyhľadávaná, a to hlavne kvôli výbornej dostupnosti do centra a hlavné ťahy. Okrem toho sa v tejto lokalite nachádzajú viaceré obchody, reštaurácie, parky, ihriská, work out zóna, veterinárna ambulancia, ale aj školy a škôlky.

Projekt Zelený háj spolupracuje aj s hypotekárnymi špecialistami, ktorí môžu pomôcť klientom pri spôsobe financovania bytov. Títo špecialisti vybavia všetky potrebné formality, zodpovedajú klientom na akékoľvek otázky. Postup financovania a vypracovanie zmluvy nie je vôbec komplikovaný a pozostáva len z troch krokov.

Bývanie na Zlatom potoku už len z názvu znie dosť magicky. Vďaka rezidencii Zelený háj môžete v tejto rozprávke bývať aj vy. Ak vás akýkoľvek z bytov zaujal, tak sa neváhajte ozvať realitným maklérom, ktorí vám veľmi radi pomôžu s jeho kúpou. Je už len na vás, ako sa im ozvete, môžete tak urobiť osobne v ich pobočke na ulici P.O. Hviezdoslava 28 vo Zvolene, poslaním e-mailu na predaj@zelenyhaj.sk, alebo na telefónnom čísle +421 903 415 732.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Zelený háj
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM