Stanislav Černák Kultúra

Novinky od kapely Got Blue Balls: Chystajú album a zverejnili upútavku na nový klip

Známa, populárna a úspešná skupina Got Blue Balls zo Sliača natáčala nový videoklip, ku ktorému v týchto dňoch zverejnila video upútavku. Prečítajte si viacero noviniek z ich tábora.

Ilustračný obrázok k článku Novinky od kapely Got Blue Balls: Chystajú album a zverejnili upútavku na nový klip
Zdroj: Dnes24.sk

Videoklip je ku skladbe Mirror, skupina ho natáčala pod režisérskou taktovkou Antona Kajana, o zvuk sa postaralo štúdio SPK audio Mira Speváka, kde sa nahráva aj celý album. Oficiálnu premiéru bude mať už tento piatok 12. decembra.

Točili v Bratislave

„Klip sa natáčal v Bratislave, v uliciach Starého mesta a na Slavíne. Zábery v ňom budú aj z priestorov bratislavského Street clubu,“ povedal pre Zvolen 24 gitarista kapely Juraj Oravec.

Priekopníci južanského rock n rollu na Slovensku vydajú nový album v januári, avšak zatiaľ iba v elektronickej podobe. „Album bude zatiaľ dostupný v elektronickej podobe. Klasický cd nosič sa dostane k fanúšikom až vo februári,“ doplnil Oravec.

Ako nám ďalej prezradil gitarista Got Blue Balls, nebude to jediný klip na podporu nového albumu. „Klip k piesni Mirror je hotový, ďalší sa strihá a bude vydaný ešte do konca roka. Jeden alebo dva videoklipy máme ešte v pláne, takže dokopy by mali byť štyri,“ dodal.

Názov albumu ešte nemajú

Apropó, ako sa bude volať druhá štúdiová nahrávka? „Chceme čo najlepšie vystihnúť podstatu tohto albumu, pretože má pre nás vyššiu hodnotu ako debut. Preto sme sa ešte nerozhodli ako sa bude volať,“ vysvetlil Oravec.

Fanúšikovia kapely v našom regióne sa môžu tešiť na dva zaujímavé koncerty, ktoré chystá táto populárna formácia. Už 25. decembra zahrajú v banskobystrickom Klube 77 a 30. januára sa predstavia vo Zvolene v rámci release party nového albumu, kde sa svojim priaznivcom predvedú spoločne so skupinou Slobodná Európa. Koncert sa uskutoční v Dome kultúry ŽSR.

Foto: ilustračné

Teaser na nový videoklip od Got Blue Balls
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM