Nicole Regecová Kultúra

Nový počin zvolenského rapera Marksa. Projekt, ktorým fanúšikov drží v poriadnom napätí VIDEO

Známy Zvolenčan Marks má na konte už svoj prvý album Ponsé. Vystupovať ste ho mohli vidieť aj na niekoľkých mestských podujatiach. Teraz však štartuje úplne nový projekt. V čom je neobvyklý?

Ilustračný obrázok k článku Nový počin zvolenského rapera Marksa. Projekt, ktorým fanúšikov drží v poriadnom napätí VIDEO
Foto: Marko Parničan

Zvolenský raper Marks, vlastným meno Marko Parničan, začiatkom tohto roku oznámil veľkú novinu – dočkáme sa jeho druhého albumu! Bude sa volať Kontrast, pričom vydať sa ho rozhodol neobvyklým spôsobom. Každý tretí pondelok uverejňuje na svoj Youtube kanál videoklip so singlom z tohto veľkého projektu. Takmer pred mesiacom bola uverejnená prvá pesnička s názvom Papierový svet a tento pondelok vyšiel ďalší klip, Sebavedomie.

Klip sa odohráva v uliciach Zvolena, je plný áut a drsných chlapcov. V pesničke je vyjadrená myšlienka ohľadne prílišného sebavedomia a vysokého ega. „Myslím si, že téma "JA“ je dnes v hudbe tohoto žánru veľmi populárna. Veľa ľudí a najmä tých mladých, vidí v mnohých interpretoch svoj vzor, čo znamená, že sa podľa toho tak aj často krát správajú. Niekedy mám pocit, že ľudia priam až nechcú byť pokorní," ozrejmuje Marks.

„Zdá sa mi, že každý sa snaží byť niečim viac a uprednostňuje svoje sebecké potreby. Stále iba "ja, ja, ja“. Osobne sa mi to pravdupovediac veľmi nepáči, a preto som sa rozhodol, spraviť song, ktorý je presným „kontrastom“ tomuto know-how…," dopĺňa mladý raper svoje motívy. Tretia skladba s názvom „Nádherná“ uzrie svetlo sveta v pondelok 2. mája.

Čítajte tiež:

Zvolenskí tanečníci to poriadne roztočili. Nabitá šou aj raper s neobvyklým talentom FOTO

Matúš vytvoril fantastické VIDEO krás našej prírody: Zábery, ktoré budete chcieť prehrávať zas a znova

Pozrite si Marksov klip "Sebavedomie"
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM