Stanislav Černák Samospráva

Nový zvolenský viceprimátor sa dozvedel svoj plat: Koľko bude mesačne zarábať Stehlík?

Na ostatnom zasadaní mestského zastupiteľstva oznámila primátorka Lenka Balkovičová aj zárobok svojho zástupcu Jaroslava Stehlíka. Koľko bude mesačne poberať nový zvolenský viceprimátor?

Ilustračný obrázok k článku Nový zvolenský viceprimátor sa dozvedel svoj plat: Koľko bude mesačne zarábať Stehlík?
Zdroj: Dnes24.sk

Primátorka Balkovičová prezradila oficiálne meno svojho zástupcu pre náš portál ešte pred zasadaním mestského zastupiteľstva. Na ustanovujúcom zastupiteľstve ešte v decembri 2014 prezradila, že nový viceprimátor bude poberať 70 percent z jej platu. Teraz sme sa dozvedeli viac.

„Viceprimátor Jaroslav Stehlík bude poberať 70 percent z môjho platu, čo je 2450 eur,“ povedala Lenka Balkovičová na rokovaní mestského zastupiteľstva pred poslancami. Rozsah jeho práce stanovila na 37,5 hodín týždenne.

Jaroslav Stehlík je poverený funkciou viceprimátora na celé volebné obdobie 2014 – 2018 s účinnosťou od 16.12.2014. A čo bude patriť medzi hlavné pracovné úlohy nového viceprimátora? „Získavanie finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov, rozvoj regionálnej spolupráce a cestovného ruchu. Propagácia mesta navonok a oživenie kultúrno-spoločenského a športového života v meste,“ dodala primátorka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM