Marcel Mojžiš Rôzne

Obyvateľov Sekiera púta nádherný pohľad: Toľkoto tekvíc pokope sa len tak nevidí!

Sekiersku materskú školu Ľ. Fullu zdobí množstvo tekvíc, ktoré vyrobili deti spoločne so svojimi rodičmi. Pozrite sa na tento nevšedný pohľad aj vy prostredníctvom našej fotogalérie.

Ilustračný obrázok k článku Obyvateľov Sekiera púta nádherný pohľad: Toľkoto tekvíc pokope sa len tak nevidí!
Zdroj: Dnes24.sk

Tekvicová párty má už v tejto materskej škole viacročnú tradíciu. No a ako by to bolo na tekvicovej párty bez samotných tekvíc? Tých sa predčasom v materskej škole Ľ. Fullu na Sekieri nakopilo naozaj neúrekom.

Na večierku deti spoločne so svojimi rodičmi vyrezávajú do tekvíc rôzne podobizne tvárí, zvierat, jednoducho všetko spojené s Halloweenom. V materskej škole panovala dobrá nálada, kuchárky napiekli pre hostí koláče, o zábavu sa postarala aj známa zvolenská kapela Paci Pacifik a všetko vyvrcholilo ohňostrojom.

Vyrezané tekvice potom umiestnili na okenné rímsy materskej školy, kde spríjemňujú pohľad nielen deťom, rodičom a učiteľkám, ale aj náhodným okoloidúcim. Pri tekviciach sa pristavila aj mladá administratívna pracovníčka Katka, ktorá sa nestačila čudovať. V budove škôlky je totiž pokope rozmiestnených niekoľko desiatok tekvíc. „Toto som fakt ešte nikdy nevidela. Je to veľmi pekné a tekvíc je poriadne veľa. Vyrezať to, muselo dať riadnu námahu. Veľmi sa mi to páči,“ povedala.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z tekvicového večierka, nech sa páči.

Foto: archív MŠ Ľ. Fullu

Tekvicová párty
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM