Martin Károly Rôzne

Opravou hliníkových diskov ušetríte

Každý vodič určite pozná stav vozoviek najmä po zime. Viacerí z nás sa už určite stretli aj s poškodením auta dôsledkom jám a výtlkov na cestách. V niektorých prípadoch mohlo dokonca dôjsť aj k poškodeniu alebo pokriveniu hliníkového disku.

Všetky opravy po takejto nehode ako aj ostatnú údržbu vám urobia v ktoromkoľvek autoservise. Dobrou správou je, že je tu autoservis AC CAR, ktorý sa vám postará nielen o bežnú údržbu auta, ale už šiesty rok sa špecializuje na opravu hliníkových diskov.

Autoservis AC CAR v Žiari nad Hronom na Ulici SNP /za Billou/ zaznamenal po zime viac prípadov s poškodenými diskami. „Áno, je to tak, oproti minulému roku sme zaregistrovali približne o 15 % viac objednávok v tejto oblasti. Obracajú sa na nás vodiči nielen zo Žiaru, ale aj z celého banskobystrického kraja a spolupracujeme aj s renomovanými pneuservismi s celoslovenským pôsobením. Stretávame sa aj s úplne zdeformovanými či zlomenými diskami. Ich oprava je určite najjednoduchšie a najlacnejšie riešenie, keďže za nový disk zaplatíte cca 60 až 150 €. Za opravu však zaplatíte cca 20 až 50€“, tvrdí Martin Vanka zo žiarskeho autoservisu.

„Tím ochotných pracovníkov našej firmy vám s radosťou poskytne poradenstvo pri oprave alebo údržbe vášho automobilu“, dodáva Vanka.

http://www.accar.sk/

AC CAR
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM