Marcel Mojžiš Krimi

Ozbrojená dráma vo Zvolene: Do večierky vtrhli muži v kuklách!

Pokojný večer sa zmenil na drámu! Do večierky vo Zvolene z ničoho nič vošli maskovaní muži v kuklách. Jeden z nich v ruke držal nôž a druhý zbraňou mieril na predavačku, ktorá zažila desivé chvíle.

Ilustračný obrázok k článku Ozbrojená dráma vo Zvolene: Do večierky vtrhli muži v kuklách!
Zdroj: TASR

K ozbrojenému prepadu večierky došlo v piatok večer okolo 20.40 hodine. Všetko sa udialo na ulici M. Rázusa. V tom čase vošli do predajne maskovaní muži s kuklami na hlavách. So slovami „Toto je prepad, daj sem peniaze!“, jeden z páchateľov, ktorý v ruke držal nôž, hodil predavačke ruksak a povedal jej, aby mu dala všetky peniaze.

„Druhý páchateľ ozbrojený krátkou guľovou zbraňou mieril, na predavačku a kričal, aby im dala všetky peniaze. Z obavy o svoj život im dala predavačka bankovky z registračnej pokladne. Páchateľ ozbrojený nožom vzal z pultu mincovník a všetky mince vysypal do ruksaku,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Následne páchatelia z miesta činu ušli. Majiteľke predajne vznikla krádežou peňazí škoda v doposiaľ nezistenej výške. „Predavačka pri prepade neutrpela žiadne zranenie. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže, za ktorý hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov,“ dodala Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM