Jakub Forgács Krimi

Pani Darina opísala silný zážitok: Bystrickým policajtom venovala slová vďaky a obdivu

Čin bystrických policajtov nezostal bez povšimnutia. Za pomoc zranenému chlapcovi sa im ušlo krásnej vďaky.

Ilustračný obrázok k článku Pani Darina opísala silný zážitok: Bystrickým policajtom venovala slová vďaky a obdivu
2
Galéria

V stredu sme vám priniesli správu o policajtoch z Pohotovostnej potorizovanej jednotky, ktorí boli v správnom čase na správnom mieste. Pomohli 8-ročnému cyklistovi, ktorý spadol a poranil si hlavu. Poskytli mu prvú pomoc a odovzdali ho do rúk záchranárom.

Za tento čin sa dočkali aj listu, ktorý im adresovala pani Darina. Zverejnili ho krajskí policajti na svojej facebookovej stránke a my vám z neho vyberáme to podstatné:

Obeta policajtov

„Chcem veľmi pochváliť vašich policajtov z tej pohotovostnej jednotky z Banskej Bystrice. To bolo neskutočné ta obeta tých policajtov ako ho ratovali a zachraňovali chudáčika,“ píše pani Darina.

„Takú hrdosť som cítila, že máte takých policajtov, lebo vravím, ja som bola ako obarená a nezmohla by som sa na nič. Potom už prišla aj sanitka, asi aj rodičia, hneď ho brali doktori chudáčika maličkého do špitála. Aj ostatní ľudia čo išli okolo boli hotoví,“ opisuje ďalej.

Silný zážitok

„Ešte teraz sa trasiem, tí vaši policajti si zaslúžia odmenu alebo aj niečo viac, lebo to s takým malým chlapčekom, no hanbím sa, ale asi by som to nedokázala, a preto veľká česť, bol to fakt silný zážitok,“ spomína v liste.

„Ľudia by mali o takýchto veciach vedieť, že máme aj šikovných policajtov, čo ozaj pomáhajú a zachraňujú,“ dodáva pani Darina.

Zábery zo zásahu nájdete v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Pomoc zranenému chlapcovi vo Zvolene
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM